2. juli 2020
Anne Linnet drager i det nye år for første gang på turné med sangene fra »Kvindesind« og »Barndommens Gade«. PR-foto
Anne Linnet drager i det nye år for første gang på turné med sangene fra »Kvindesind« og »Barndommens Gade«. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anne Linnet opfører Barndommens Gade til højskole-dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anne Linnet opfører Barndommens Gade til højskole-dage
Odsherred - 03. december 2019 kl. 14:34
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anne Linnet er hovednavn med sine Tove Ditlevsen-sange, blandt andet fra albummet »Barndommens Gade«, når et nyt folkeoplysnings-initiativ tilbyder fire højskoledage i Nykøbing Sjælland i det nye år.

LOF Nordvestsjælland, Odsherred Biblioteker og Kulturhuse og Nykøbing Sj. Kirke afprøvede med succes et nyt fællesskab til Svend Brinkmann-foredraget i maj, hvor der var udsolgt flere måneder før.

Nu er de tre partnere klar til at rulle samarbejdet endnu mere overdådigt ud med fire højskoledage 25.-28. maj 2020, hvor temaet vil være »Barndommens land«.

- Vi er inspireret af højskole-traditionen - med fælles morgenmad, morgensang, foredrag, udflugter, koncerter, oplæsninger og erindrings-skriveværksted, siger Jesper Bertelsen, leder af Odsherred Biblioteker og Kulturhuse.

Som hovednavn og trækplaster til højskoledagene har arrangørerne netop skrevet kontrakt med Anne Linnet om en koncert med afsæt i hendes succes-fortolkninger af Tove Ditlevsens digte på udgivelserne »Kvindesind« fra 1978 og »Barndommens Gade« fra 1986.

Linnet drager for første gang på turné med Ditlevsen-sangene til næste år. Koncerten under højskoledagene foregår i Nykøbing Sj. Kirke den 25. maj.

Koncertbilletten er inkluderet i prisen for de fire højskoledage. Men det vil også være muligt at købe billet til Linnet-koncerten uden at deltage i højskoledagene.

Der vil også være foredrag med den lokale filminstruktør Anna Emma Haudal, tidligere højskoleforstander på Rønshoved Højskole Erik Lindsøe, Odsherred Teaters leder Simon Vagn Jensen, museumsinspektør Jesper Sejdner Knudsen, Odsherreds Kunstmuseum, samt Frederik Lindhardt, søn af forhenværende biskop i Roskilde, Jan Lindhardt.

Dertil kommer en række program-punkter, blandt andet et erindrings-skriveværksted.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk