23. maj 2019
Sebastian Mouritsen og Viktoria Semenova snuppede Vig Festivals og Den Rytmiske Højskoles »Vig Up Talentpris 2018«. Foto: Den Rytmiske Højskoles Music Management-linje
gallery icon

Se billedserie

Sebastian Mouritsen og Viktoria Semenova snuppede Vig Festivals og Den Rytmiske Højskoles »Vig Up Talentpris 2018«. Foto: Den Rytmiske Højskoles Music Management-linje
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Akustisk duo snuppede festivalens talentpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Akustisk duo snuppede festivalens talentpris
Odsherred - 03. november 2018 kl. 14:34
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev den den akustiske duo Sebastian Mouritsen og Viktoria Semenova, der snuppede Vig Festivals og Den Rytmiske Højskoles »Vig Up Talentpris 2018«.

En dommer-kvartet med rapper og multi-kunstner Lucy Love, aktuel i »Vild med dans«, Mai Young Øvlisen, Copenhagen Distortion, Thomas Dusinius Kronevald, Vig Festival, og Jakob Eilsø fra bandet The White Album havde før fredagens finale nomineret fire musiknavne, der hver fik 20 minutters live-optræden på Den Rytmiske Højskole til at vise deres værd.

Udover singer-songwriter og guitarist Sebastian Mouritsen og hans med-sanger Viktoria Semenova var det indie-rock-gruppen Kindsight, hiphop-gruppen SlikSaduk og Malou Zing, som arbejder med storytelling i et film-musisk univers.

Lucy Love var på grund af »Vild med dans«-programmet ikke med til afgørelsen, hvor juryen pegede på Sebastian Mouritsen og Viktoria Semenova.

- Aftenens vinder forførte os med fantastisk samhørighed gennem hele showet. De har et klart internationalt snit og er en raket på vej mod stjernerne. De har en lyd med utrolig intimitet, der er klar til den vej, lød dommernes begrundelse.

- Med prisen følger en check på 15.000 kr., der er ment som indskud til vindernes musikalske karriere og en støtte til ny, dansk musik, siger Mallou Linde fra Den Rytmiske Højskoles music management-linje, der arrangerede pris-aftenen som led i den landsdækkende Spil Dansk-uge.

Sebastian Mouritsen er en up-coming dansk musiker og sangskriver, der har kreeret et akustisk univers med guitar-fingerspil og vokal. Han har udgivet numrene »Dark Storm« og »Alone« og to live-sessions, hvor han får vokal hjælp af Viktoria Semenova, der også er med på andenstemme på den kommende EP.

33 bands og solister ansøgte om at deltage i konkurrencen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk