29. februar 2020
Leguanen Hulk fik en campingvogn som et stort terrarium, da han blev hentet til Skælskør. Foto: Henrik Hjort
gallery icon

Se billedserie

Leguanen Hulk fik en campingvogn som et stort terrarium, da han blev hentet til Skælskør. Foto: Henrik Hjort
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afviser at Hulk blev stjålet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afviser at Hulk blev stjålet
Odsherred - 14. maj 2019 kl. 11:31
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I fire måneder var den 18-årige leguan Hulk forsvundet fra sit hjem i Nr. Asmindrup, og moderen til dens ejer satte en større eftersøgning i gang på Facebook.

I januar blev den fundet i en campingvogn i Skælskør. Stjålet fra sit hjem og familie, lød det fra ejerens familie, men sådan ender historien om Hulks forsvinden ikke.

arrow Læs også: Forsvundne Hulk er kommet hjem

Henrik Hjort, der bor i udlandet, men har familie i Skælskør, erkender, at det var ham, der i sin tid hentede den store leguan, men han vil ikke have siddende på sig, at han skulle have stjålet den.

»Jeg fik oplysninger om, at ham der havde leguanen var smidt ud af sit hus, fordi han ikke havde betalt husleje, hvilket husets ejer idag bekræfter, og da jeg vidste, at leguanen havde været efterladt i tre uger, tog jeg derop. Jeg fik nøglen af husets daværende ejer eller lejer, og låste mig ind for at redde leguanen. Selvfølgelig skulle jeg have ringet til dyreværnet og politiet først, men jeg kunne ikke bære, at se leguanen lide,« siger han til dagbladet Nordvestnyt.

Han købte efterfølgende en brugt campingvogn for 10.000 kroner, og den indrettede han som èt stort terrarium til den store leguan, men efter at sagen kom frem, har det givet store problemer for hans søn.

»Der er folk, som har læst om sagen, der tror, at jeg har stjålet den leguan, og det har givet min søn problemer. Det er slet ikke acceptabelt, for det eneste jeg har gjort, er, at jeg har reddet leguanen fra den visse død. Og det ville enhver med forstand på dyr da gøre,« siger han til avisen.

Pia Jensen er Hulks »Farmor« og hun kan ikke genkende Henrik Hjorts udlægning. Hun har tidligere fortalt, at det var henvendelser fra folk, der havde læst hendes Facebook opslag, der gjorde, at de fandt leguanen.

»Det er noget værre vrøvl, at Hulk skulle være forladt. Det kunne vi aldrig finde på, og jo han blev stjålet. Der var indbrud i huset, og det var for at gøre min søn ondt, men Hulk har det godt i dag og han trives hjemme hos sin familie, og vi elsker ham så meget,« skriver hun i en mail til avisen.

arrow Stjålne Hulk i fare for at dø af kulde
29. september 2018 kl. 15:02 Opdateret: kl. 14:04
arrow Gamle Hulk er blevet stjålet: Har været en del af familien i 18 år
18. september 2018 kl. 13:52 Opdateret: kl. 13:52

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk