20. november 2018
Karin Eurén (th.) - her fotograferet til nytårskur i Højby - skal alligevel ikke optræde i Portalen. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Karin Eurén (th.) - her fotograferet til nytårskur i Højby - skal alligevel ikke optræde i Portalen. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aflysning: Karin Eurén ramt af fejl i kommunikation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aflysning: Karin Eurén ramt af fejl i kommunikation
Odsherred - 16. januar 2018 kl. 18:44
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sangeren Karin Eurén fra Højby i Odsherred skal alligevel ikke, som hun var stillet i udsigt, optræde i det irske danse-show »Trad On The Prom« på Portalen i Greve den 20. januar, oplyser hun til dagbladet Nordvestnyt.

Karin Euréns musikalske samarbejdspartner Gerard Fahy, komponist og kapelmester på den verdens-turnerende danse-musical »Lord of the Dance: Dangerous Games«, havde ellers inviteret Karin Eurén med som gæstesolist.

- Men på grund af fejl-kommunikation mellem folkene bag »Trad On The Prom« og Portalen er min optræden desværre blevet aflyst, siger Karin Eurén.

Til gengæld er hun straks blevet inviteret til Irland for at være med på »Trad On The Prom«'s hjemmebane på Leisureland Theatre i Galway.

- Det er jeg selvfølgelig rigtigt glad for, siger Karin Eurén.

Stjerne-dansere fra »Riverdance« og »Lord of The Dance« medvirker; flere af dem er Irish World Champions.

I »Trad On The Prom« spiller Gerard Fahy, som Karin Eurén har arbejdet sammen med på sin single »Write Your Sorrows in the Sand«, på uilleann pipes, den traditionelle irske sækkepibe. Bandets frontfigur er violinist og sanger Mairin Fahy, der har optrådt som solist med »Riverdance« og i The Chieftains.

Med på scenen er også Chris Kelly, Brendan Hayes, Padraig Rynne, og Yvonne Fahy.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk