26. maj 2020
Afdelingsleder på Hørve Skole Susanne Kerndrup fortæller, at skolen har 73 forslag til et nyt logo at vælge imellem. Foto: Marianne Nielsen
Afdelingsleder på Hørve Skole Susanne Kerndrup fortæller, at skolen har 73 forslag til et nyt logo at vælge imellem. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afgørelsens time for Hørve Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afgørelsens time for Hørve Skole
Opdateret 02. december 2019 kl. 11:14
Odsherred - 02. december 2019 kl. 08:34
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er 73 forslag at vælge imellem, når et dommerpanel i aften udpeger Hørve Skoles nye logo.

Størstedelen af forslagene kommer fra skolens elever, oplyser afdelingsleder Susanne Kerndrup til Nordvestnyt forud for afgørelses time.

Siden tirsdag i sidste uge har man kunnet nærstudere forslagene i skolens aula, hvor alle der har lyst, har kunnet stemme på deres favorit.

Fra klokken 16 i eftermiddag sælger afdelingsrådet æbleskiver, kaffe og te og frem til klokken 17 kan man afgive sin stemme.

Men det endelige valg træffes af et dommerpanel bestående af en lærer, en repræsentant for afdelingsrådet, en leder og en elev fra elevrådet.

Med valget bliver Hørve Skole den første, der præsenterer et nyt logo i kølvandet på skolestrukturændringerne, der trådte i kraft ved skolerårets begyndelse.

Skolestrukturændringerne betød farvel til Nordskolen og Sydskolen og goddag til to nye selvstændige skoler i Vig og Højby og nye navne til de resterende skoler.

Flere steder arbejdes der på nye logoer til skolerne, men Hørve er - indtil videre - det eneste sted, der har involveret hele byen i processen ved at invitere til logo-konkurrence.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk