19. september 2020
Advokat Louise Scharling Jensen flyttede 1. oktober til nye lokaler i Asnæs, da arbejdsmængden voksede og pladsen på kontoret i Nykøbing blev for trang. Foto: Christian Mikkelsen
Advokat Louise Scharling Jensen flyttede 1. oktober til nye lokaler i Asnæs, da arbejdsmængden voksede og pladsen på kontoret i Nykøbing blev for trang. Foto: Christian Mikkelsen
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Advokat: Både godt og skidt at være lokalkendt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Advokat: Både godt og skidt at være lokalkendt
Odsherred - 07. oktober 2015 kl. 17:13
Af Line Mitchell
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gennem den seneste uge har advokat Louise Scharling Jensen arbejdet i døgndrift på at male og sætte vægge op på sit nye kontor i Asnæs.

De seneste tre år har hun arbejdet i et kontorfællesskab i Nykøbing, men da sagerne begyndte at hobe sig op, og hun fik brug for at ansætte sin egen sekretær, greb hun chancen.

- Jeg fandt lokalerne, fik en ansat en sekretær, og 1. oktober åbnede jeg så her i Asnæs, siger Louise Scharling Jensen.

Louise Scharling Jensen kommer oprindeligt fra Fårevejle Kirkeby, men bor i dag i Hørve med sin mand og to børn.

Ifølge hende selv er der både fordele og ulemper ved at være lokalkendt.

- Som advokat er man aldrig vellidt af alle. Der er jo altid to sider af en sag, og når jeg repræsenterer den ene part, vil jeg derfor også altid have en fjende i modparten, siger Louise Scharling Jensen og fortsætter:

- Folk her i området kender mig, så indimellem oplever jeg selvfølgelig, at der er nogle som er sure på mig eller som synes jeg er dum, men heldigvis oplever jeg også det modsatte. Sådan er det at være advokat, siger Louise Scharling Jensen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk