20. november 2017
Patrick Wymer har været funktionsleder på børnecentret i Annebergparken, og han er ærgerlig over, at det nu lukkes. Foto: Marianne Nielsen
Patrick Wymer har været funktionsleder på børnecentret i Annebergparken, og han er ærgerlig over, at det nu lukkes. Foto: Marianne Nielsen
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ærgrelse over centrets lukning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ærgrelse over centrets lukning
Odsherred - 16. juli 2017 kl. 09:08
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er slut med at drive børneasylcenter i Annebergparken i Nykøbing. Børnene er flyttet til andre centre, 19 medarbejdere er blevet opsagt, og når funktionsleder Patrick Wymer, fra Røde Kors, skal opsummere den følelse han sidder tilbage med, så er det ærgrelse.

Til dagbladet Nordvestnyt, siger han, at de mange frivillige, samarbejdspartnerne i lokalområdet såsom fodboldklub, bokseklub og andre foreninger samt Odsherred Kommune, har gjort centret til et super sted og har medvirket til at de uledsagede flygtningebørn, fik en mere tålelig start på deres liv i Danmark.

Han ærgrer sig over, at Udlændingestyrelsen har besluttet at nedlægge centret, og så sender han roser til lokalsamfundet for, at have taget utrolig godt imod flygtningebørnene.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk