19. december 2018
Jørgen Knudsen, Torben Møller og Bjarne Milandt Petersen går til den i bokseklubbens store træningssal, som både bokseklubbens og Ældresagens medlemmer har glæde af.

Fotos: Henrik Uhre-Prahl
Jørgen Knudsen, Torben Møller og Bjarne Milandt Petersen går til den i bokseklubbens store træningssal, som både bokseklubbens og Ældresagens medlemmer har glæde af. Fotos: Henrik Uhre-Prahl
Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre træner i bokseklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre træner i bokseklubben
Odsherred - 12. november 2017 kl. 19:37
Af Henrik Uhre-Prahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er en ren win-win situation for begge parter. Bokseklubben får udnyttet klubfaciliteterne bedre og Ældresagens medlemmer får mulighed for at træne i gode omgivelser uden at skulle jage.

Sådan karakteriserer formanden for FK Odsherred, Torben Møller, den aftale han forleden skrev under sammen med formanden for FKO Boksning, Jørgen Knudsen, og formanden for Ældresagen Nykøbing-Rørvig, Bjarne Milandt Petersen.

Og hans to kolleger, Jørgen Knudsen og Bjarne Milandt nikker samstemmende.

- Jeg ved, at mange af vores medlemmer sætter pris på at kunne træne uforstyrret i dagtimerne. Mange gange er det jo sådan i haller og andre steder, at tiden skal deles mellem mange, så ofte er man knap kommet igang før man skal ud igen, siger Bjarne Milandt Petersen.

Han tilføjer, at Ældresagen Nykøbing-Rørvig for tiden har tre hold a 20 medlemmer, der bruger faciliteterne i klublokalerne på Nordlysvej i Nykøbing.

- Og der er plads til flere, hvis nogen skulle have lyst, forsikrer han.

Samarbejdet mellem de to klubber har stået på i nogen tid og erfaringerne er altså så gode, at man nu har formaliseret det igen for en periode af tre år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk