17. januar 2019
Motorcyklerne er i tusindtal trofaste gæster, når Sommerland Sjælland åbner, også i år. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Motorcyklerne er i tusindtal trofaste gæster, når Sommerland Sjælland åbner, også i år. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets største wrooom lød i Sommerland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets største wrooom lød i Sommerland
Odsherred - 19. maj 2018 kl. 19:23
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I de næste tre måneder skal årets indtjening hentes hjem i Sommerland Sjælland, ved Højby, og starten var badet i sol og masser af motorcyklister.

Wrooom, wrooom, wroooom. Der gasses op, grines og lækre motorcykler kører paradekørsel mellem billethusene i Sommerland Sjælland. Forlystelsesparken er til traditioner og gode stemninger, og pengene skal tjenes på kun 84 dage.

I Sommerland Sjælland har man gæster, ikke kunder, og lørdag, på årets åbningsdag, glæder parkens ejer, Kåre Dyvekær sig over en betydeligt bedre fyldt p-plads end sidste år og at alle 19 overnatningsytter er udsolgt.

Tug Tug er en af de mange forlystelser i det store område for de mindste børn, og her er 16-årige Tricia Borregaard, fra Højby, en af parkens 235 ansatte,

de fleste deltids og sommeransættelser, og hun er en af dem, der elsker sit arbejde.

»Jeg er vokset op med Sommerland Sjælland, og jeg synes det er det fedeste at få muligheden for at give min glæde ved parken videre til andre. Jeg arbejder her hver weekend mens jeg går på efterskole, og det er noget af det bedste,« siger hun til Nordvestnyt.

Og blandt skoven af motorcykler og knallerter, der er åbningsdagens trofaste gæster, er Jens-Christian Nielsen, fra Regstrup, ikke i tvivl om, at Sommerland Sjællands åbning er en af de traditioner han ikke vil ligge fra sig.

»Det er en dejlig og hyggelig dag, hvor vi mødes 40-50 veteranmotorcyklister og så tager vi her op nogle timer, nyder en pølse og går en tur i parken,« siger han til avisen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk