25. august 2019
Dommerbordet med Jesper Zeihlund, Henrik Nielsen, Helle Nordgaard og Steffen Lund tog pænt imod savojtærten fra eleverne Kristine Petersen og Anna Sonne.
gallery icon

Se billedserie

Dommerbordet med Jesper Zeihlund, Henrik Nielsen, Helle Nordgaard og Steffen Lund tog pænt imod savojtærten fra eleverne Kristine Petersen og Anna Sonne.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets »masterchef« lavede kartoffelsuppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets »masterchef« lavede kartoffelsuppe
Odsherred - 14. december 2018 kl. 14:10
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nerverne var på højkant og gryder og pander på fulde blus, da elever på EUCs fødevarelinjer i Fårevejle fredag var oppe foran et dommerpanel i den lokale udgave af masterchef. Opgaven lød på at lave en ret med »Lammefjordens spisekammer« som overskrift, hvor der som minimum indgik to af grøntsager fra skolens mark, en slags kartofler og en slags kål. Der skulle også tages hensyn til rettens klimaaftryk. Dommerpanelet bestod af Steffen Lund fra EUC Nordvestsjælland, Helle Nordgaard fra Geopark Odsherred, Jesper Zeihlund fra NCLF og Henrik Nielsen fra SURI - som også sidder i skolens lokaluddannelsesudvalg.

Dommerpanelet måtte mange retter igennem, og havde ros til alle elever. Det blev dog en kartoffel-porre-suppe, som løb af med sejren. Dagens eneste suppe. Vinderne var Emilie Larsen og Alice Jensen, som fik et diplom og titlen som masterchefs - mesterkokke.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk