8. august 2020
Bagest hjælpetræner Maren Margrethe Pedersen, årets gymnast Tanja Holmgaard og træner Trine Hansen. Forrest Tanja og Lars Holmgaards tre børn Ellinor, Ellie og Wilmer. Foto: Katrine Holmgaard
Bagest hjælpetræner Maren Margrethe Pedersen, årets gymnast Tanja Holmgaard og træner Trine Hansen. Forrest Tanja og Lars Holmgaards tre børn Ellinor, Ellie og Wilmer. Foto: Katrine Holmgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets gymnast i Nykøbing Gymnastikforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets gymnast i Nykøbing Gymnastikforening
Odsherred - 06. juli 2020 kl. 12:38
Af Preben Moth
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foråret er tiden, hvor medlemmerne af gymnastikforeningerne holder store opvisninger, hvor de viser, hvad de har lært i vinterens løb. Det er altid en festlig dag.

Men i år var det anderledes. Coronaen satte en kæp i hjulet også for den aktivitet.

Men gymnastikforeningen i Nykøbing har alligevel valgt årets gymnast, og forleden troppede træner Trine Hansen og hjælpetræner Karen Margrethe Pedersen for voksen/barn-holdet op på Rørvig Kro.

Her havde de allieret sig med Lars Holmgaard, og denne skulle sørge for, at hustruen Tanja nu også ville være der, når gymnastik-folkene ankom. Efter sigende til en vis irritation for fru Holmgaard.

Alt blev dog vendt til fryd og gammen, da det gik op for hende, hvorfor ægtemanden agerede som han gjorde.

- Tanja har været med fra starten af, da vi oprettede voksen/barn-holdet og hun kommer altid med masser af positiv energi, hun er altid klar til at komme op på redskaberne og er god til at få de andre voksne med op på redskaberne, lød begrundelsen til indstillingen som årets gymnast fra Trine Hansen, der fortsatte:

- Tanja tager imod udfordringer på springbanerne og hun er faktisk blevet ret god til nogle af springene. Hun er altid klar på at give en hånd med både med udlån af hendes børn, når træneren mangler en prøveklud og ved modtagning på banerne. Derudover har Tanja fået en masse nye gymnaster med på holdet. Hun har en kæmpe betydning for holdet og ikke mindst for trænerne på holdet.

Og så blev der overrakt pokal, blomster og skålet i champagne - mens børnene nu nok fik sodavand.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk