2. juni 2020
Sidste år var der lang kø udenfor SuperBrugsen Vig til det tidlige salg af Vig Festival-billetter - i år er der lagt op til en endnu længere kø. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Sidste år var der lang kø udenfor SuperBrugsen Vig til det tidlige salg af Vig Festival-billetter - i år er der lagt op til en endnu længere kø. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 500 festival-billetter kommer til salg: Udsigt til lang udendørs kø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

500 festival-billetter kommer til salg: Udsigt til lang udendørs kø
Odsherred - 19. november 2019 kl. 07:45
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til lang og kølig kø-dannelse udenfor SuperBrugsen Vig torsdag den 21. november, når supermarkedet sætter de sidste 500 tilgængelige Vig Festival-billetter til salg.

arrow Læs også: Billedserie: Festival-billetter og julebryg langet over disken

SuperBrugsen Vig har helt tidligt i billetsalget, for at støtte festivalen som butikken har gjort det i de sidste 10 år, købt 500 partout-billetter til den billigste pris, og de sættes nu til salg torsdag den 21. november fra kl. 17.59, uden fortjeneste.

- Vi plejer jo at sælge de første 500 billetter til Vig Festival for at skyde billetsalget i gang. I år er billetsalget gået over al forventning, helt af sig selv, der var udsolgt på 19 dage, så nu sælger vi de sidste 500 billeter, siger uddeler René Rasmussen.

Han opfordrer billet-købere til at komme i god tid og til at tage varmt tøj på til køen, der vil være udendørs.

- Vi sælger max to billetter per kunde, så der kommer til at stå mindst 250 i kø, og det vil være udenfor, fordi vi ikke kan have så mange inde i forområdet. Køen starter udenfor ved indgangen og løber langs væggen til SuperBrugsen, og folk lukkes ind i hold.

- Der er nok ingen tvivl om, at nogle vil komme tidligt, og at køen bliver lang - helt ned til krydset, siger uddeleren.

Billetterne bliver solgt i et kombi-tilbud, hvor der sammen med en festival-billet følger en kasse julebryg; samlet pris 1220.

Festivalbilletterne til den billige pris kostede 1100 kr., da SuperBrugsen købte dem, så kunderne får kassen med 30 julebryg med til en tilbudspris på 120 kr, oplyser René Rasmussen.

- Vi er ret sikre på, at kunderne vil blive rigtigt glade for at få kassen med julebryg med til tilbudsprisen. Der er ikke ret mange mennesker, der køber festivalbilletter, som ikke drikker øl, vurderer uddeleren, der har indkaldt ekstra personale til at udlevere billetter og ølkasser til kunderne.

arrow Seks timer i kø for at købe festival-billetter
21. november 2019 kl. 16:26 Opdateret: kl. 16:26
arrow Festival-billetter til salg: Brugs-uddeler er dørmand
19. november 2019 kl. 19:42 Opdateret: kl. 19:42
arrow Udsolgt men - Brugs sætter snart 500 festival-billetter til salg
12. november 2019 kl. 09:44 Opdateret: kl. 09:44
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk