8. juli 2020
Nykøbing Sjælland Sportsbillard Club inviterede til opvisningskamp mellem to af landets skarpeste keglebillard-spillere, Brian Nielsen og Johnny Hansen, i anledning af den lokale billardklubs 50 års jubilæum.

De indledte kampen med at spille om retten til at vælge, hvem der skulle lægge ud. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Nykøbing Sjælland Sportsbillard Club inviterede til opvisningskamp mellem to af landets skarpeste keglebillard-spillere, Brian Nielsen og Johnny Hansen, i anledning af den lokale billardklubs 50 års jubilæum. De indledte kampen med at spille om retten til at vælge, hvem der skulle lægge ud. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 50 års klub-jubilæum: Billard-stjerner var i aktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 års klub-jubilæum: Billard-stjerner var i aktion
Odsherred - 16. november 2019 kl. 14:25
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nykøbing Sjælland Sportsbillard Club inviterede lørdag til opvisningskamp mellem to af landets skarpeste keglebillard-spillere, Brian Nielsen og Johnny Hansen, i anledning af den lokale billardklubs 50 års jubilæum.

- De kan altså bare nogle dirty tricks, som vi andre ikke kender, lød det imponeret fra en af receptions-gæsterne.

50 års jubilæet blev festligt fejret med reception, fælles-frokost, hygge og mesterlig opvisning på det grønne klæde i de dunkle kælderlokaler under Sct. Georgsgårdens Børnehave, Sct. Georgs Vej 11 i Nykøbing Sjælland, hvor kun billardbordene og spisebordet er oplyst med pendel-lamper.

- God kamp Nielsen. God kamp Hansen, lød det fra de to billard-stjerner, begge fra den stærke Billardklubben Bristol i Odense, inden de indledte kampen med at spille om retten til at vælge, hvem der skulle lægge ud.

Det blev Brian Nelsen, der åbnede opvisnings-matchen - med en koncentration og præcision, der medførte øjeblikkelig tavshed blandt gæsterne. Dem, der lige havde taget en bid mad i munden, turde ikke tygge færdigt under billard-stødene.

- Normalt skal vi være helt stille under kampene, men Brian og Johnny tager det helt roligt til sådan en opvisningskamp, beroligede formand Frank Jørgensen.

Han har stået i spidsen for Nykøbing Sjælland Sportsbillard Club i 30 år og havde et muntert, farverigt billard-slips på i anledning af jubilæet.

- Jeg købte det engang i 1990'erne, og jeg har haft det på til alle vores generalforsamlingen siden. Så det er et passende slips til i dag, lød det med et smil fra formanden.

Blandt gæsterne til 50 års jubilæet var borgmester Thomas Adelskov.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk