25. november 2017
Oplæg af 15 minutters varighed fra forskellige virksomheder var drysset ud over dagen, hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødtes og så hinanden i øjnene på Ditlev Burke i Asnæs. Foto: Peter  Andersen
gallery icon

Se billedserie

Oplæg af 15 minutters varighed fra forskellige virksomheder var drysset ud over dagen, hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødtes og så hinanden i øjnene på Ditlev Burke i Asnæs. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 400 i kø for at jobdate

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

400 i kø for at jobdate
Opdateret 13. september 2017 kl. 09:43
Odsherred - 12. september 2017 kl. 16:48
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom ledigheden i Odsherred er nedadgående er der stadig mange ufaglærte uden job, kontanthjælpsmodtagere og uddannelsessøgende. Mange af dem var mødt op på Ditlev Burke i Asnæs tirsdag formiddag for at se om deres jobsituation kunne ændre sig. Omkring 600 nåede forbi messen i løbet af dagen, lød vurderingen fra erhvervskonsulent i Odsherred Kommune, Annette Friis.

- Der var proppet i morges og de stod i kø allerede kvart i ni. Jeg vil tro vi var 400, da dørene åbnede 9.30, fortalte erhvervskonsulenten, som forinden havde været lidt nervøs for hvor mange der ville komme.

- Men det behøvede vi da i hvert fald ikke være, sagde hun.

Odsherred Kommune havde inviteret ledige til jobdating med håndværkere og industrivirksomheder, der står og mangler ledige hænder. Også flere erhvervsrettede uddannelsesinstitutioner var at finde mellem standene på Bobjergvej.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk