19. oktober 2019
Mandag aften mødte over 150 op til et informationsmøde om boliger på Vig Bakke. Ejendomsmægler Mikkel Henriksen, Nybolig, fremhævede, at bolig-projektet er et Vig-projekt. Foto: Torben Andersen
gallery icon

Se billedserie

Mandag aften mødte over 150 op til et informationsmøde om boliger på Vig Bakke. Ejendomsmægler Mikkel Henriksen, Nybolig, fremhævede, at bolig-projektet er et Vig-projekt. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 150 hørte om Vig-boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

150 hørte om Vig-boliger
Odsherred - 18. marts 2019 kl. 22:32
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi havde bestilt kaffe og kage til 80, men det rækker ikke!

arrow Læs også: Godt gang i byggeriet: Vig Bakke i forvandling

Sådan lød det fra ejendomsmægler Mikkel Henriksen, Nybolig, kort før han mandag aften bød velkommen til informationsmødet i Vig Forsamlingshus. Han er en af initiativtagerne til det konsortium, Vig Byg Aps, som sidste år købte Vig Bakke (tidligere kendt som Verners Bakke) med det formål at etablere et blandet boligområde med omkring 100 boliger. Interessen for at høre mere om projektet var stort, for lidt over 150 mødte op.

- Det har været vigtigt for konsortiet, at det er et Vig-projekt. Det er vigtigt, at Vig er med på rejsen, sagde Mikkel Henriksen, blandt andet med henvisning til, at mange af ansigterne i konsortiet er lokale.

Han oplyste, at 34 andelsboliger nu er udbudt til salg, og 16 er allerede solgt.

- 200 har været inde i vores butikker for at spørge til projektet, så vi fornemmer en kæmpe interesse, sagde Mikkel Henriksen.

Ægteparret Yvonne og Erik Nielsen fra Havnebyen har købt en andelsbolig på 102 kvadratmeter. De forventer at flytte ind den 1. juli 2020.

-Vi har et stort hus, men vi kunne ikke forestille os, at vi skulle bo i det i mange år endnu. Vi har kigget på forskellige muligheder, og har blandt andet været skrevet til lejligheder i København, men så faldt vi for dette projekt. Der sker mange ting i Vig, og så vil vi helst ikke væk fra området, fortæller Erik Nielsen.

-Prisen var også god, supplerer Yvonne Nielsen.

Birgitte Nydal deltog også i informationsmødet. Hun og ægtefællen Jørgen, har købt en andelsbolig på 88 kvadratmeter.

- Vi vil have noget, som er ældrevenligt. Vi bliver i stueplan og får ikke alt for mange kvadratmeter at gøre rent. Vig ligger centralt, og vi kender nogle, som bor her, og som har omtalt byen meget positivt. Vi får en bolig, som er billig. I mange seniorboligfællesskaber skal man skrive sig op, når man fylder 50 år, og de er også meget dyrere, sagde hun.

arrow 24 har købt på Vig Bakke
17. april 2019 kl. 21:13 Opdateret: kl. 10:26
arrow Første spadestik: Nu begynder byudvidelsen
01. marts 2019 kl. 14:26 Opdateret: kl. 14:26
arrow Populære Vig-boliger
22. februar 2019 kl. 14:34 Opdateret: kl. 10:15

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk