21. juni 2021
En 12-årig pige blev onsdag eftermiddag overfaldet i parken ved Byens Bakke i Nr. Asmindrup. Politiet efterlyser vidner.
En 12-årig pige blev onsdag eftermiddag overfaldet i parken ved Byens Bakke i Nr. Asmindrup. Politiet efterlyser vidner.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 12-årig pige overfaldet i park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

12-årig pige overfaldet i park
Odsherred - 29. april 2021 kl. 10:30
Af Helene Nielsen

En 12-årig pige blev onsdag eftermiddag ved 14-tiden antastet og væltet om på jorden af en ukendt mand i parken ved Byens Bakke i Nr. Asmindrup.

Manden forsøgte at trække op i pigens bluse, men hun fik vristet sig fri og løb hjem. Manden beskrives som 30-40 år, mellem 175 og 180 centimeter høj og af udenlandsk udseende. Manden var iført blå jeans og en sort eller blå T-shirt.

Pigen har til Midt- og Vestsjællands Politi forklaret, at hun efterfølgende så manden sætte sig ind i en lille sort 4-dørs personbil, som holdt på Gl. Nykøbingvej ud for Byens Bakke.

Pigens far fortæller til Nordvestnyt, at pigen er uskadt efter den voldsomme oplevelse, men at hun forståeligt nok er meget chokeret og ked af det.

- Det har været en grim oplevelse for vores datter og alle i familien er berørte. Jeg følte mig magtesløs som far, da jeg sad på mit arbejde, og fik et opkald fra en grædende og dybt chokeret pige. Vi har aldrig tænkt på, at Byens Bakke kunne være et farligt sted, at gå tur, siger pigens far til Nordvestnyt.

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra vidner, som har set eller hørt noget der kan have forbindelse til episoden i Nr. Asmindrup onsdag ved 14-tiden.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk