29. september 2020
Blues-ekspert Mike Andersen giver solokoncert lørdag den 12. september i Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter - enten i gymnastiksalen eller i idrætshallen. PR-foto
Blues-ekspert Mike Andersen giver solokoncert lørdag den 12. september i Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter - enten i gymnastiksalen eller i idrætshallen. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 100 tilhørere - så rykker Blues-Mike ind i hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

100 tilhørere - så rykker Blues-Mike ind i hallen
Odsherred - 13. august 2020 kl. 15:30
Af Stefan Andreasen

Blues-ekspert Mike Andersen giver solokoncert lørdag den 12. september i gymnastiksalen i Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter.

Arrangørerne fra musikforeningen Drauget - Livemusik i Odsherred har flyttet koncerten fra Kulturhus Aksen i Asnæs for at kunne sikre god afstand mellem gæsterne.

- Man kan roligt købe billet til denne fantastiske blues-aften - den vil blive afviklet efter de gældende corona-regler. Vi kommer ikke til at sidde tæt, lover Niels Dandanell fra Drauget.

- Hvis vi er op til 50 personer, bliver koncerten afviklet i gymnastiksalen, og kommer der, forhåbentlig, flere end 50, så flyttes koncerten til idrætshallen, hvor vi kan være op til de 100. Hallen vil blive opdelt med forhæng, så den ikke virker stor, siger Niels Dandanell.

Selvom der er tale om Mike Andersen solo, og publikum skal sidde ned, lover Niels Dandanell en munter aften.

- Jeg har set en koncert, hvor publikum sad på snorlige rækker og skraldgrinede og hyggede sig, fordi Mike er så god til at underholde - også imellem numrene, siger Niels Dandanell.

Drauget må - på grund af afbud fra kunstnerne - aflyse oktober-koncerterne med de store udenlandske navne Fairport Convention og Allan Taylor .

Sidstnævnte er blevet genopereret efter en brækket arm. Drauget håber at få besøg af Allan Taylor og Fairport Convention i efteråret 2021.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk