15. juni 2021
Politikerne var enige om, at man skal kæmpe for miljøet, men ikke om hvordan der skal kæmpes.
gallery icon

Se billedserie

Politikerne var enige om, at man skal kæmpe for miljøet, men ikke om hvordan der skal kæmpes.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Miljøpolitisk ukorrekte plastikflasker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Miljøpolitisk ukorrekte plastikflasker
Opdateret 27. oktober 2017 kl. 09:24
Odsherred KV17 - 27. oktober 2017 kl. 01:59
Af Helene MacCormac

Godt 100 mennesker var mødt op i Aksen i Asnæs, da Danmarks Naturfredningsforening (DN) torsdag aften havde indbudt til polisk debat med fokus på miljøet. Størsteparten af publikum var medlemmer af DN, som samme aften afholdt årsmøde. I panelet sad Morten Egeskov fra Venstre, Henrik Larsen fra Odsherred Listen, Martin Mosfeldt fra Liberal Alliance, Else Andersen fra Enhedslisten, Ulla Margrethe Hansen fra de Konservative, Gitte Hededam fra Socialdemokratiet, Anders Holst fra de Radikale, Paw Petersen fra Dansk Folkeparti, Ejnert Sørensen fra SF og Jakob Antvorskov fra Alternativet.

Det vil være en overdrivelse at påstå, at der herskede en ophedet stemning på mødet. Der var dog en enkelt sag, som fik den konservative Ulla Margrethe Hansen til - næsten - at slå en knyttet næve i bordet, og afstedkomme røde ører hos arrangørerne.

- Jeg synes det er bemærkelsesværdigt, at vi sidder her og taler om alt det gode, vi vil gøre for miljøet, og så er der vand i plastikflasker på bordene. Alternativt kan man tage vand fra en kande - men hælde det op i et plastikkrus. Meget tankevækkende, sagde Ulla Margrethe Hansen, som havde taget en kop med hjemmefra.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk