19. december 2018
Thomas Adelskov (tv.) har tilkæmpet sig den orange mikrofon og slår igen efter et angreb fra Morten Egeskov - bemærk dennes parate kropsholdning. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Thomas Adelskov (tv.) har tilkæmpet sig den orange mikrofon og slår igen efter et angreb fra Morten Egeskov - bemærk dennes parate kropsholdning. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Giganternes kamp i Torvehallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Giganternes kamp i Torvehallen
Odsherred KV17 - 09. november 2017 kl. 23:02
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er jo giganternes kamp her i aften, lød det fra kampdommer og ordstyrer Klaus Bondam, selv tidligere radikal borgmester i København, da han torsdag bød velkommen til de to duellanter ved »Fight Night« i Torvehallen i Vig - regerende borgmester Thomas Adelskov (A), en politisk sværvægter, og udfordreren Morten Egeskov (V), ikke helt samme politiske vægtklasse, men med trippende angrebslyst.

Det kom blandt andet til udtryk i en tæt og hidsig slag-udveksling om erhvervspolitikken i Odsherred - et ømt emne Egeskov slog aggressivt til, med henvisning til Dansk Industris ranglistning af erhvervsklimaet i kommunerne - Odsherred nummer sjok.

- Det kan jo ikke nytte noget, at man kun interesserer sig for erhvervslivet tre måneder før et kommunalvalg, lød det i et hårdt Venstre-sving fra Egeskov.

Men Adelskovs parade var oppe:
- I politik er det meget vigtigt, at man kan huske, hvordan tingene er foregået. Vi har jo været enige om erhvervspolitikken i byrådet. Vi har været enige om den måde, opgaverne skulle udbydes, slog Adelskov hårdt igen.

Begge kamphaner knurrede indimellem over urene slag, men kampdommer Klaus Bondam, der selv er dreven i politisk kampsport, lod sig ikke rive med og tillod et skævt hug i ny og næ.

»Fight Night« var arrangeret af Vig - fremtidens familieby og blev indledt med modeshow med fremvisning af efterårs- og vinter-kollektionen fra Madame i Vig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk