17. oktober 2018
Vælgerne fik udleveret den hvide stemmeseddel til kommunalvalget og den lange, gule til regionsvalget ved valgbordet. Til venstre i foto er det valgformand  Birthe Balle. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Vælgerne fik udleveret den hvide stemmeseddel til kommunalvalget og den lange, gule til regionsvalget ved valgbordet. Til venstre i foto er det valgformand Birthe Balle. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder og video: Livlig valg-åbning i Asnæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder og video: Livlig valg-åbning i Asnæs
Odsherred KV17 - 21. november 2017 kl. 09:58
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Velkommen. Så åbner vi valget. Jeg håber, vi får en dejlig solskinsdag og mange stemmer. Rigtig godt valg, lød det fra valgformand Birthe Balle, da kommunal- og regionsvalget og ældrerådsvalget åbnede i Asnæs-Grevinge Hallen kl. 8 tirsdag morgen som ét af Odsherreds valgsteder.

Det var en lidt vemodig dag for Birthe Balle, der denne gang ikke stiller op til valget efter 20 år i byrådet for Socialdemokratiet.

- Det er da lidt underligt, men det er jo mit eget valg. Jeg kan kun skælde mig selv ud for det, sagde Birthe Balle, der har været valgformand ved alle valgene i de sidste 10 år og før den tid valgtilforordnet i 10 år.

Cirka 20 borgere var mødt op og stod som en lille kø, da valgstedet blev åbnet kl. 8. Den forreste i køen blev bedt om at tjekke, at alle stemmeurner var tomme, og derefter blev der sat hængelås på.

Henrik Søborg, kandidat for Odsherred Listen og valgtilforordnet, hjalp de fremmødte, der kom i en lind strøm, med at få revet den øverste del af valgkortets to dele af, så det ikke skulle forsinke ved indscanningen ved valgbordet.

Klokken 20 lukker valgstederne, og herefter skal der tælles stemmer sammen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk