22. januar 2019
skal vi danse1
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SKAL VI DANSE?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKAL VI DANSE?

Kan du huske ”dengang til klassefesten”?
Du stod i hjørnet med fugtige hænder og bed dig selv i læben, fordi du gerne ville danse med hende den søde. Og du var ikke sikker på, hvordan du skulle tage kontakt til hende.

Af Helle Høilund-Carlsen

Måske får du et flashback til ”dengang”, når du skal bede din bank om et lån,
eller når du skal fortælle dine kunder, at du har det perfekte produkt til dem. Du har éen chance.

Der er mange måder at kommunikere med dine kunder på. Kunsten er, at finde den rigtige. Den som skaber salg OG gensalg. Dit produkt kan være nok så godt, men hvad hjælper det, hvis ikke dine potentielle kunder ved det? Hvordan sikrer du kendskabet til din virksomheds udbredelse? Alene det at sikre dig den rette adgang på de digitale platforme, kan måske tage pusten fra dig. Og gør du det først over aftenkaffen, så er det nemt at skyde til i morgen. Igen.

Mulighederne i dag er mange. Der er penge at spare, når du rammer plet. Der er penge tabt, når du kaster penge efter løsninger, der ikke virker. Svaret kunne være at få hjælp til din markedsføring eller kommunikationsplaner i en periode. Der er ingen, der forventer, at du er verdensmester til alt. Din arbejdsdag er formentlig fyldt godt op i forvejen.

Byd os op til en dans!

Virker det her bekendt? Det tænkte vi nok. Derfor vil vi gerne tale med dig om, hvad vi kan gøre for dig. OPR-Virksomhedslån har flere års erfaring med at yde økonomisk støtte til de små og mellemstore danske virksomheder, som i perioder har brug for et økonomisk pusterum for at få den rigtige strategi og markedsføring på plads. Der er med andre ord ingen grund til, at du bider dig selv i læben før du kontakter os. Vi er klar, til at tage en dans.

Ring eller skriv til os i dag. Hvis vi modtager din låneansøgning inden kl.16.00, behandles den, så du får svar samme dag.

Det er en luksus at blive forstået
- Ralph Waldo Emerson