4. juli 2020
adv opr Kaffen klar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HAR DU KAFFEN KLAR?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HAR DU KAFFEN KLAR?

Der var engang hvor vand, bønner og madam blå var nok til at servicere dine gæster. De tider er bare forbi. Nu hedder det måske latte macchiato, og en sukkerknald på siden gør det ikke længere.

Af: Helle Høilund-Carlsen

Et stykke lækker chokolade, en hjemmebagt cookie eller anden form for forkælelse ses som en selvfølgelighed, når dine gæster sidder med kaffen i din restaurant. Men investeringer i nyt udstyr og særlig service til din café, kro eller restaurant er helt sikkert ikke nogen selvfølgelighed for din virksomheds økonomi.

Men et eller andet skal der ske, hvis du skal holde fast i dine stamgæster og tiltrække nye. For længere nede ad vejen er der åbnet endnu en konkurrent, og du er begyndt at mærke det på din omsætning. Måske er svaret på dine udfordringer at investere i en ny højteknologisk italiensk kaffemaskine, få wifi til dine kunder, brunchbuffet i weekenden eller kaffekopper to go.

Bag kulisserne udtænkes nye detaljer, som de fleste gæster ikke tænker på som en investering. Stofduge og servietter på bordene er en luksusdetalje, der højner oplevelsen, men det kan vokse sig til en betydelig omkostning. En industri-opvaskemaskine kan spare dine ansatte en masse tid, som vil være bedre brugt på gæsterne. Og bake-off leverancer til detailledet kan blive en ny platform til at øge din omsætning. Indtjeningen kan vokse, hvis du tør tænke i nye muligheder.

Svaret på dine bønner

Alle dine gode ideer, og dine kunders tilfredshed, kommer ikke af sig selv.
Derfor har du måske brug for ekstra penge i en overgangsperiode, hvis din virksomhed skal forny sig eller overleve. Den situation er OPR-Virksomhedslån mestre i at hjælpe med. Vi trives med at samarbejde med små og mellemstore virksomheder, og vi forstår de vilkår, der kan vælte budgetplanen ”overnight”.

Ring eller skriv til os i dag. Hvis vi modtager din låneansøgning inden kl. 16.00, behandler vi den og giver dig besked samme dag. Du kan godt sætte kaffen over.

"Uden mad og drikke duer helten ikke"
- Gammel dansk ordsprog