22. april 2019
adv opr Bob han bygger1
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BOB, HAN BYGGER

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BOB, HAN BYGGER

Din kunde har sagt ja til dit tilbud, du er klar med dit team, der er kaffe i termokanden, og cementblanderen er i gang. Det går super godt, du bliver færdig til tiden, og du afleverer et godt resultat til en glad kunde. Nu kommer det svære: Husk at få sendt regningen ud til tiden.

Af: Helle Høilund-Carlsen

Det burde være en selvfølge at få samlet op og afsluttet hver eneste opgave, du udfører. Selv en enkelt smutter kan være det, der vælter din forretning.

Det må ikke ske. Men alligevel sker det for mange små og mellemstore håndværkere, at regningerne ikke kommer ud i tide. Det kan også være, at kunderne trækker betalingen lidt vel meget. Det opdager du måske for sent, fordi du ikke har prioriteret en ansættelse i bogholderiet, eller fordi det der regnskabssystem, som automatisk sender rykkere ud, koster en bondegård.

Der kan være mange forklaringer på, hvorfor der er et hængeparti i din forretning, i forhold til de penge kunderne skylder. Dem er du afhængig af, når du skal udbetale løn eller betale dine egne leverandører. Men en ting er sikkert: Du skal have styr på dit regnskab, hvis du skal overleve. Om det er et økonomistyringssystem, bogholder eller sekretær. Uanset koster det. Det kan et lån fra OPR-Virksomhedslån hjælpe dig med nu og her.

Byg roligt videre

OPR-Virksomhedslån har flere års erfaring med små og mellemstore virksomheder ligesom din. Vi taler samme sprog som dig og kender din hverdag. Derfor er det let for os at forstå dine behov og hurtigt behandle din låneansøgning. Vi ved, at det lån vi kan yde dig, ikke bare er et plaster på såret, men limen, som kan betyde, at du ikke går glip af muligheder. Et lån vil være med til at sikre dig, din virksomhed og fremtiden.

Find os på nettet i dag. Hvis vi får din låneansøgning før kl. 16.00, giver vi dig svar i dag. Sammen finder vi den bedste løsning for dig og den investering, som giver bedst afkast i fremtiden for dig.

"Almindelig sund fornuft
er ikke så almindelig endda"
- Dansk ordssprog