15. februar 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vilkår for SN.dk – Nyhedsbrev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vilkår for SN.dk – Nyhedsbrev
Opdateret 24. januar 2011 kl. 09:37
Nyhedsservice: Betingelser - 24. januar 2011 kl. 09:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

SN.dk Nyhedsbrev er gratis og udkommer to gange om dagen mandag til lørdag. Du kan vælge at modtage nyhedsbrevet enten klokken 7.30 eller klokken 14.00. Som bruger vælger du selv, hvilke nyhedskategorier, du vil have nyheder fra. Nyhedsbrevet sendes direkte til dig via din mailadresse.

Nyhedsbrevet indeholder nyheder fra Sjælland, Danmark, Verden og Sport samt de 27 sjællandske kommuner: Allerød, Egedal, Faxe, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Greve, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Holbæk, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj, Kalundborg Køge, Lejre, Næstved, Ringsted, Roskilde, Rudersdal, Slagelse, Solrød, Sorø, Stevns og Vordingborg. Nyhederne laves i samarbejde med DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis og Sjællandske, der er en del af Sjællandske Medier A/S.
Nyhedsbrevet indeholder også annoncer.
Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet igen. Det kan ske via et link i nyhedsbrevet.

Personlige oplysninger

Du opretter dig som modtager af SN.dk Nyhedsbrev ved hjælp af dit navn og din emailadresse. Ved oprettelsen giver du samtykke til, at Sjællandske Medier A/S registrerer de oplysninger, som du har opgivet.

Hvis du ønsker at læse e-avisen eller kommentere artikler på sn.dk, så skal du oprettes som bruger. I den forbindelse beder vi dig om at udfylde din profil med emailadresse, navn, adresse, postnummer, by og telefonnummer. Når, du opretter dig som bruger, giver du samtykke til, at Sjællandske Medier A/S registrerer de oplysninger, som du har opgivet.
Du kan altid se, hvilke oplysninger, vi har registreret ved at logge ind i din profil. Disse oplysninger bruges kun internt på Sjællandske Medier.
Det er vigtigt for os, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til alle registrerede brugerdata på www.sn.dk er begrænset til relevante medarbejdere på Sjællandske Medier.
Vores it-sikkerhed kontrolleres løbende, men vi skal dog understrege, at tilmelding til nyhedsbrevet og oprettelsen som bruger sker frivilligt og på dit eget ansvar.
Sjællandske Medier A/S videregiver eller sælger ikke dine personlige oplysninger til andre. Det samme gælder logfiler og anden standardinformation.

Dine rettigheder

Dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af personoplysninger følger loven om behandling af personoplysninger. Du har ret til at få at vide, hvad vi har registreret om dig, og du har ret til at gøre indsigelse mod vores registrering. Du kan altid berigtige, slette eller blokere dine oplysninger. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at vi registrerer oplysninger om dig.

Ophavsret

Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på www.sn.dk og i DAGBLADETs, Frederiksborg Amts Avis og Sjællandskes e-aviser stilles til rådighed for visning/læsning. Du må gerne printe enkelte kopier til dit eget private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke printe artikler mv., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere. Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til dit eget personlige brug indenfor husstanden, jf. ophavsretslovens § 12. Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med Sjællandske Medier.

Hvis du er i tvivl om, hvad du må kopiere og hvordan, så kontakt os på telefon 5761 2500 eller send en e-mail til sndk@sndk.dk.

Vilkår for debat

Du kan debattere artiklerne på SN.dk via Facebook's debatmodul.

Vi ønsker en åben og livlig debat på sn.dk, og opfordrer alle, der har lyst til at kommentere, udtrykke holdninger, udveksle viden og stille spørgsmål til at være med men vi gør samtidig opmærksom på, at vi forventer disse retningslinjer overholdt, og at vi forbeholder os retten til at fjerne indlæg, der ikke lever op til retningslinjerne.

• Du må ikke skrive indlæg med racistiske eller injurierende kommentarer.
• Du må ikke chikanere andre.
• Du skal holde debatten i en ordentlig og respektfuld tone
• Du må ikke afsløre andres personlige eller følsomme oplysninger
• Du skal overholde gældende love og retningslinjer herunder injurie- og ophavsretsloven
• Du deltager i debatten under eget ansvar
• Andres debatindlæg må ikke kopieres eller bruges i andre sammenhænge.

Redigeringen af debatten på sn.dk sker efter webredaktionens skøn. Hvis en brugers debatindlæg er i strid med gældende lovgivning og/eller ovenstående retningslinjer, forbeholder redaktionen sig ret til at udelukke brugeren fra debatten.
Ved at deltage i debatten accepterer du endvidere, at Sjællandske Medier får en tidsubegrænset brugsret til at anvende dit indlæg, i redigeret, og/eller uredigeret form, i alle selskabets udgivelser.
Hvis du har spørgsmål vedrørende egne eller andres debatindlæg, så kan du kontakte redaktionen på sndk@sndk.dk