15. oktober 2018
Videoen over flyveturen er optaget af Sjællandske Mediers fotograf Kenn Thomsen, der også fik mulighed for at starte sin fredag med en god udsigt.
Videoen over flyveturen er optaget af Sjællandske Mediers fotograf Kenn Thomsen, der også fik mulighed for at starte sin fredag med en god udsigt.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Højt at flyve med De Radikale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Højt at flyve med De Radikale
Opdateret 10. november 2017 kl. 15:05
Nordsjælland - 10. november 2017 kl. 15:00
Af Joram Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre radikale kandidater til det forestående kommunalvalg havde fredag morgen inviteret forhenværende udenrigsminister Martin Lidegaard (R) på en flyvetur over Nordsjælland, hvor de blandt andet kunne få et flot vue over den kommende nationalpark Kongernes Nordsjælland. Flyveturen havde kandidaterne arrangeret, fordi de gerne vil have, at der efter kommunalvalget den 21. november, kommer mere fokus på tværkommunalt samarbejde om turismen i Nordsjælland.

- Et vigtigt perspektiv er det nordsjællandske samarbejde, som vi helt oplagt har på turismeområdet i forhold til Kongernes Nordsjælland. Den kommende nationalpark spiller lige ind i det tværkommunale samarbejde, hvor man blandt andet kunne arbejde på cykel- og gangstier på tværs af kommunerne og få udpeget nogle formidlingssteder, som kan være entréen til Kongernes Nordsjælland, siger Christian Holm Donatzky, der stiller op for De Radikale i Helsingør, hvor han sidder i byrådet og er formand for Børne- og Uddannelsesudvalget.

Ifølge Nikolaj Brasen, der stiller op for partiet i Rudersdal, kan forhenværende minister Martin Lidegaard være med til at hive emnet op på et nationalt plan.

- Det er fantastisk at få kultur ind i valgkampen, og der er et kæmpe potentiale i Nordsjælland, hvis vi tør tænke på tværs af stat, kommuner og erhverv, siger Martin Lidegaard, der flittigt noterede kandidaternes idéer, mens flyet var i luften.

Sidst men ikke mindst var også Ebbe Mosbæk Rasmussen, der stiller op for De Radikale i Hillerød, med på flyveturen, som du også har mulighed for at opleve lidt af ved at se videoen her, som er optaget af Sjællandske Mediers fotograf Kenn Thomsen, der også fik mulighed for at starte sin fredag med en god udsigt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk