20. september 2021
Genvalg til Martin Geertsen som Venstre regionsformandskandidat, der skal udfordre den siddende formand, Sophie Hæstorp Andersen (S), til november 2021.
Genvalg til Martin Geertsen som Venstre regionsformandskandidat, der skal udfordre den siddende formand, Sophie Hæstorp Andersen (S), til november 2021.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre klar med spids til regionsvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre klar med spids til regionsvalg
Nordsjælland - 23. oktober 2020 kl. 11:43
Af Jesper Sabroe

Martin Geertsen blev på et opstillingsmøde onsdag aften genvalgt som Venstres spidskandidat til regionsvalget i Region Hovedstaden i november 2021. Martin Geertsen blev opstillet på mødet uden modkandidater. Der var således enstemmig opbakning til genvalget på baggrund af hans indsats i regionsrådet gennem de sidste 7 år.

- Jeg glæder mig over at kunne stå i spidsen for Venstre til det kommende regionsvalg og ser frem til i et tæt samarbejde med regionsrådets øvrige partier fortsat at kunne udvikle sundhedsvæsenet i Hovedstaden. Af mange vigtige udfordringer i de kommende år, er det for mig især vigtigt at få skabt mere sammenhæng i behandlingen mellem praktiserende læger, hospitaler og kommuner. For mange mennesker oplever simpelthen at falde ned mellem stolene i det danske sundhedsvæsen. Vi skal også have skabt mere nærhed, så flere får tilbud om at blive behandlet i moderne sundhedshuse eller sågar i eget hjem. Det kan både være mere bekvemt for den enkelte og ganske enkelt billigere, udtaler Martin Geertsen i forbindelse med genvalget.

Lige nu og her forsøger regionen at hjælpe patienter, pårørende og medarbejdere så skånsomt igennem corona-krisen, som overhovedet muligt.

- Men vi ser frem til hurtigst muligt at vende tilbage til genskabelsen af patienternes rettigheder, som nu har været sat ud af kraft i mere end et halvt år, siger han.

Martin Geertsen er også Venstres Sundhedspolitiske ordfører i Folketinget, og han er medlem af forretningsudvalget i Region Hovedstaden.

Synes du, at kommunen er der for dig?