1. november 2020
Minister Sophie Løhde (V) håber, at partiet kan beholde sine borgmesterposter i Nordsjælland.
Minister Sophie Løhde (V) håber, at partiet kan beholde sine borgmesterposter i Nordsjælland.
Foto: Esben Zøllner Olesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: V-minister: Jeg er forsigtig optimist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V-minister: Jeg er forsigtig optimist
Nordsjælland - 21. november 2017 kl. 23:06
Af Michael Degn

Sophie Løhde (V), minister for offentlig innovation, er her på valgaftenen spændt på udviklingen i Nordsjælland, som hun kører rundt i, da Frederiksborg Amts Avis taler med hende:

- Jeg er forsigtig optimist i forhold til at beholde borgmesterposterne. Sidste gang omsatte vi et pænt resultat til rigtig mange borgmesterposter. Det er svært at gøre efter, og det kræver, at vi er dygtige i de efterfølgende konstitueringsaftaler, siger Sophie Løhde.

Hun er selv opstillet i Egedalkredsen, og netop Egedal er en interessant kommune, da Karsten Søndergaard har taget over for mangeårig venstreborgmester, Willy Eliasen. Samtidig er tidligere Smørum-borgmester og stemmesluger Jens Jørgen Nygaard (K) gået bort, hvilket betyder, at der er utrolig mange borgerlige stemmer at kæmpe om denne gang.

Stemmerne er nu talt helt op i kommunen, og der tegner sig et billede af, at Venstre med 27,4 procent af stemmerne ligger status quo i forhold til sidste gang. Til gengæld er konservative næsten halveret med 11,6 procent af stemmerne.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?