17. juni 2019
Sophie Løhde Foto: Nadia Fryd
gallery icon

Se billedserie

Sophie Løhde Foto: Nadia Fryd
Foto: Nadia Fryd
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Topmøde med V-kandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topmøde med V-kandidater
Nordsjælland - 07. januar 2019 kl. 10:14
Af Frederiksborg Amts Avis
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om der endnu ikke er sat dato på valget til Folketinget her i 2019, så lader alle de politiske partier til at være klar til valgkamp, når startskuddet lyder.

Venstre varmer allerede onsdag aften i denne uge op til valget. Der sker ved at invitere til det, partiet selv kalder »topmøde« med de seks kandidater, partiet har opstillet i Nordsjællands Storkreds.

Tre af kandidaterne sidder allerede i dag i Folketinget. Det er Claus Hjort Frederiksen, Sophie Løhde og Hans Andersen - de to førstnævnte er tilmed udnævnte ministre i VLAK-regeringen. Claus Hjort Frederiksen er forsvarsminister, mens Sophie Løhde er minister for offentlig innovation.

Dertil kommer tre kandidater yderligere. Det er Søren Hyldgaard, som også var opstillet ved valget i 2015, dog uden at blive valgt. Søren Hyldgaard blev opstillet samme forår som valget fandt sted i juni måned. Han er i dag valgt til kommunalbestyrelsen i Rudersdal Kommune.

Også Kristian Nørgaard Jensen er kandidat ved det kommende valg, og han er i dag valgt til kommunalbestyrelsen i Hørsholm Kommune.

Endelig er der den sjette og sidste af Venstres kandidater. Det er journalist og samfundsdebattør Anna Libak.

Alle seks kandidater deltager i topmødet på onsdag aften fra kl. 19.30 på Allerød Gymnasium. Mødet er åbent for alle interesserede.

Mødet er tilrettelagt således, at der bliver en præsentation af kandidaterne og en spørgerunde ved chefredaktør Palle Høj fra Frederiksborg Amts Avis, hvorefter der åbnes for spørgsmål fra salen efter en pause.

Mødet ventes at slutte kl. 21.45.

Der kan købes øl og vand under arrangementet.