17. oktober 2018
Trafikken på kystbanen vil tidligst være genoprettet klokken 20 i aften. Indtil da er der indsat togbusser mellem Klampenborg og Skodsborg stationer. Foto alarm112danmark.dk
Trafikken på kystbanen vil tidligst være genoprettet klokken 20 i aften. Indtil da er der indsat togbusser mellem Klampenborg og Skodsborg stationer. Foto alarm112danmark.dk
Foto: Alamr112danmark.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligst normal trafik på kystbanen kl 20.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligst normal trafik på kystbanen kl 20.
Nordsjælland - 14. november 2017 kl. 12:34
Af Jesper Sabroe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Eftermiddagsmyldretiden på kystbanen bliver ekstra svær tirsdag eftermiddag, da der stadig er indsat togbusser mellem Klampenborg og Skodsborg efter morgenens uheld, hvor et tog ramte en gravemaskine på strækningen mellem de to stationer.

arrow Læs også: Togkollision skyldtes formentlig en menneskelig fejl

Fra Banedanmarks presseafdeling lyder meldingen, at trafikken tidligst kan genoprettes ved 20-tiden, da en mast med kørestrøm blev ramt ved påkørslen.

Opfordringen lyder, at passager både i eftermiddag og i morgen tidlig følger med på Rejseplanen om eventuelle ændringer i trafikken.

Den gravemaskine, der blev ramt ved ulykken tilhører en entreprenør, der var ved at lægge fiberkabler ned langs sporene.

- Politiet har netop færdiggjort deres undersøgelser, men Banedanmark og Havarikommissionen undersøger stadig uheldsstedet. Vi kan ikke sige noget om årsagen til ulykken. Det vil først ske, når vi og Haverikommissionen er færdig med undersøgelserne, oplyser Banedanmarks presseafdeling.

arrow Øjenvidne til togulykke: Folk tog det roligt
14. november 2017 kl. 11:26 Opdateret: kl. 11:26
arrow Tog rammer gravko: DSB er klar med krisehjælp
14. november 2017 kl. 09:50 Opdateret: kl. 09:00

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk