25. september 2021
Frederiksborg Brand og Redning får ny direktør den 1. april. Privatfoto
Frederiksborg Brand og Redning får ny direktør den 1. april. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere politiinspektør bliver ny beredskabsdirektør i Frederiksborg Brand og Redning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere politiinspektør bliver ny beredskabsdirektør i Frederiksborg Brand og Redning
Opdateret 22. januar 2021 kl. 17:15
Nordsjælland - 22. januar 2021 kl. 17:08
Af Camilla Bjørkman Aagaard

Beredskabskommissionen har godkendt at ansætte Mikael Henrik Wern som ny beredskabsdirektør i Frederiksborg Brand og Redning. Han tiltræder stillingen den 1. april 2021. Det oplyser Frederikssund Kommune i en pressemeddelelse.

arrow Læs også: Beredskabschef fratræder efter halvt år i stolen

Der var kommet mange kvalificerede ansøgninger til stillingen som beredskabsdirektør for Frederiksborg Brand og Redning, men i ansættelsesudvalget var man enige om, at Mikael Henrik Wern var den bedste kandidat, står der i pressemeddelelsen.

Mikael Henrik Wern har 15 års ledererfaring fra politiet, senest som ledende politiinspektør i Rigspolitiets Nationale Efterforskningsafdeling.

- Vi havde fået mange gode ansøgninger, men Mikael har de helt rette kvalifikationer. Han har ledererfaring fra en stor organisation, blandt andet som HR-chef og som leder af efterforskningsafdelinger. Vi i beredskabskommissionen er overbeviste om, at Mikael kan bidrage positivt til Frederiksborg Brand og Redning og skabe et godt beredskab og en god arbejdsplads i samarbejde med ledere og medarbejdere, siger borgmester John Schmidt Andersen, formand for beredskabskommissionen.

Mikael Henrik Wern er uddannet ved politiet, hvor han har arbejdet siden 1999, men nu er han klar til at prøve noget nyt.

- Jeg ser meget frem til at starte i Frederiksborg Brand og Redning med de mange dygtige og engagerede medarbejdere og frivillige. Og jeg ser frem til i samarbejde med medarbejderne, de frivillige, beredskabskommissionen og vores eksterne interessenter at sikre, at Frederiksborg Brand og Redning kontinuerligt udvikler sig i henhold til de krav, der ligger for en moderne beredskabsorganisation, til gavn for alle borgerne i vores kommuner, siger Mikael Henrik Wern.

Frederiksborg Brand og Redning er et samarbejde mellem beredskaberne i Egedal, Frederikssund, Furesø, Halsnæs og Hillerød Kommuner.

arrow Beredskabschef fratræder efter aftale
09. juli 2020 kl. 17:00 Opdateret: kl. 17:16
arrow Beredskab hjemsender to chefer
25. juni 2020 kl. 14:08 Opdateret: kl. 14:25
arrow Godt første år for samlet beredskab
02. januar 2020 kl. 08:46 Opdateret: kl. 08:46
Stemmer du til kommunalvalget i år?