13. december 2018
Kristian Buchmann
Foto: Kristian Buchmann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Taxinævn kræver taxer i udkanten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Taxinævn kræver taxer i udkanten
Nordsjælland - 22. august 2017 kl. 16:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom man bor i de mindre befolkede områder af Nordsjælland, så skal det være muligt at få en taxa. Sådan er holdningen hos Taxinævnet for Region Hovedstaden, som derfor nu kræver ændringer, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det sker ved at pålægge 4x48 Taxinord at lave en vagtordning, så kunderne i Gribskov- og Halsnæs kommuner også kan være sikre på taxaerne rent faktisk kommer, når de er bestilt.

- Halvandet år efter den seneste aftale mellem Taxinævnet og bestillingskontoret trådte i kraft oplever taxikunderne i Gribskov og Halsnæs fortsat at bestilte taxier udebliver. Det kan kunderne ikke være tjent med, og derfor skrider vi ind ved at pålægge en vagtordning. Nu følger vi de kommende måneder med ordningen med skærpet opmærksomhed, og det er min klare forventning, at betjeningen bliver meget bedre, siger Jens Jørgen Nygaard, formand for Taxinævnet, i en pressemeddelelse.

Jens Jørgen Nygaard opfordrer alle kunder, der oplever uregelmæssigheder, til at klage direkte til bestillingskontoret og til at orientere Taxinævnet. Den nye ordning træder i kraft 1. september.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk