23. september 2020
Der var mange mennesker på strandene, men der blev alligevel holdt afstand. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Der var mange mennesker på strandene, men der blev alligevel holdt afstand. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet delte afgifter ud til strandgæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet delte afgifter ud til strandgæster
Opdateret 09. august 2020 kl. 14:36
Nordsjælland - 09. august 2020 kl. 10:10
Af Af Annemette Ross Jensen og Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om der var mange mennesker på de nordsjællandske strande i det suverænt gode vejr lørdag, så gav det ikke anledning til anmeldelser om, at badegæsterne kom for tæt på hinanden.

- Det er gået godt, og vi har ikke fået nogen anmeldelser omkring det. Der har naturligvis været mange mennesker på vores mange strande i Nordsjælland, men det virker som om, folk har forstået at holde afstand, siger vagtchef David Buch fra Nordsjællands Politi.

Til gengæld har de mange biler med kurs mod et svalende bad givet udfordringer på parkeringspladserne, så politiet henstiller til, at man parkerer lovligt, eller eventuelt finder andre transportmuligheder, så man ikke risikerer en bøde.

Søndag blev politiets patruljer nemlig sendt ud i sommerlandet med patruljebilen fuld af sedler til at udstede parkeringsafgifter og sætte dem i forruden på ulovligt parkerede biler.

Ved 14-tiden søndag kunne Nordsjællands Politis vagtchef melde om, at der var uddelt bøder i blandt andet Nivå, Snekkersten og Skodsborg.

Det gode vejr gav også anledning til en del anmeldelser om »musik til ulempe«, så det er også en god ide at tænke på naboer og andre i nærheden, inden der skrues helt op.

Har debatten om sexisme taget overhånd?