12. juli 2020
Syv natlige færdselsigtelser natten til lørdag i Nordsjællands Politikreds
Syv natlige færdselsigtelser natten til lørdag i Nordsjællands Politikreds
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sprit, stoffer og manglende kørekort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sprit, stoffer og manglende kørekort
Nordsjælland - 30. maj 2020 kl. 09:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Jesper Sabroe
Nordsjællands Politi melder om en rolig lørdag aften og nat, dog er der uddelt en stribe sigtelser for færdselsforseelser, oplyser vagtchef Stefan Andersen

Klokken 01.50 bliver en 19-årig mand fra Snekkersten standset i krydset Hørsholmvej og Fredensborgvej i Humlebæk. Han blev testet positiv for at være påvirket af ulovlig medicin eller euforiserende stoffer og er sigtet for samme.

Allerede klokken 16.29 var samme sigtelse blevet præsenteret for en 24-årig gut fra Helsinge, der blev standset på Gillelejevej ved Græsted.

Senere på aftenen, klokken 20.45, blev en 20-årig kvindelig bilist standset på Møllevej i Jægerspris. Hun blæste politiets alkometer op over den lovlige grænse, blev anholdt, taget en blodprøve og er nu sigtet for promillekørsel.

Samme sigtelse modtog en 19-årig mand fra Hillerød, der blev standset klokken 22.04 på Roskildevej i Hillerød.

I Maarum var der derimod tale om kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, der blev noteret i politiets sorte bog klokken 01.30. Føreren af bilen var en 19-årig mand fra Helsingør.

25 minutter senere, klokken 01.55 i Bakkegade i Hillerød, blev en 31-årig mand fra Hillerød noteret for at køre bil uden kørekort.

Samme sigtelse måtte præsenteres for en 37-årig mand fra Brøndby, da han klokken 03.40 blev standset af en patruljevogn på Sortemosevej i Allerød.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?