26. maj 2020
Der er gang i handelen med sommerhuse.
Der er gang i handelen med sommerhuse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerhussalg boomer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerhussalg boomer
Nordsjælland - 20. maj 2020 kl. 09:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommerhussalget i de traditionelle sommerhusområder i Nordsjælland er steget voldsom i de seneste måneder, melder ejendomsmæglerkæden Home på baggrund af tal fra Boligsiden.dk.

i Jægerspris-området med Kulhuse er der således solgt 74 procent flere sommerhuse end sammenlignet med de første fire måneder sidste år. Alene i april er der handlet 41 sommerhuse. Samtidig er der lige nu 39 procent færre sommerhuse til salg i området end for et år siden.

I Gribskov var der i årets første fire måneder 33 procent flere sommerhus-salg end sidste år. Og dobbelt så mange sommerhussalg i april som i marts. Alene i april er der handlet 104 sommerhuse.

- Der er virkelig gang i salget. Vi har sommerhus-forretninger i Tisvildeleje, Gilleleje og Hornbæk, og det er faktisk på hele strækningen, at det er fint med købere og salg - også områderne imellem de klassiske sommerbyer har god søgning, siger ejendomsmægler Lars Bøgelund, der er medindehaver af fire Home butikker i området.

I Halsnæs er stigningen mere behersket. Her er der er solgt 7 procent flere sommerhuse i årets første fire måneder end sammenlignet med samme måneder sidste år.

Alene i april er der handlet 42 sommerhuse, hvilket er næsten dobbelt så mange som i marts, hvor der blev underskrevet 23 købsaftaler, viser tal for hele markedet.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?