23. juni 2021
Koret gennemførte en lignende turné udendørs i efteråret. Nu er håbet lidt bedre vejr på søndag.  Foto: Per Frost Henriksen
gallery icon

Se billedserie

Koret gennemførte en lignende turné udendørs i efteråret. Nu er håbet lidt bedre vejr på søndag. Foto: Per Frost Henriksen
Foto: Per Frost Henriksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slotskor på søndags-lynturné

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slotskor på søndags-lynturné
Nordsjælland - 05. maj 2021 kl. 09:04

Til dagligt synger de ved højmesserne i Fredensborg Slotskirke og Asminderød Kirke. Men aktiviteterne i kirkerne har været mærket af corona- restriktioner for Fredensborg Slotskirkes Pigekor og deres dirigent Cille Buch.

arrow Læs også: Frisørerne står klar igen: Må køre med skiftehold

Færre sangere ved orglet om søndagen og ingen smukke kirkekoncerter med englestemmerne fra slottet.

Også de private bookinger fra virksomheder og private selskaber er udeblevet i år.

Men nu vil elitekoret, der består af 25 sangere i alderen 13-20 år, gennemføre en udendørs lynturné med hele seks korte koncerter på søndag den 9. maj.

I efteråret gennemførte Fredensborg Slotskirkes Pigekor en lignende maraton-søndag med udendørs- koncerter i regn og blæst, som trods det lidt kedelige vejr var en god oplevelse for sangerne.

Så søndag gennemføres endnu en corona-venlig lynturné. Ved alle »Kom-Maj-Koncerterne« vil Fredensborg Slotskirkes Pigekor synge smukke forårssange og de bedste fra deres repertoire, som kommer til at variere over dagen.

»Kom maj du søde milde«, som lægger navn til ruten, er selvfølgelig på repertoiret. Korets á capella-optræden varer cirka 15 minutter hvert sted. Alle koncerter er gratis.

Programmet for maj-koncerterne er med forbehold for små ændringer: Klokken 10 foran Fredensborg Slot, 11.15 i parken bag Willumsens Museum, 12.15 foran Jægerspris Slot, 14 ved Spisehuset Knud på Hundested Havn, 15.30 foran Hellebæk Kirke, og der afsluttes i den smukke park ved Munkeruphus klokken 16:30.

Ved alle koncerter gælder det, at publikum skal medbringe gyldigt coronapas.

arrow Debat: Beliggenheden er afgørende
04. maj 2021 kl. 20:31 Opdateret: kl. 16:25
arrow Anholdt for narkokørsel i centrum
04. maj 2021 kl. 14:01 Opdateret: kl. 12:26
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?