10. april 2020
Morten Vest Therp (tv) og Søren Danielsen har vekslet et mangeårigt samarbejde til en egentlig fusion af deres to virksomheder.
Morten Vest Therp (tv) og Søren Danielsen har vekslet et mangeårigt samarbejde til en egentlig fusion af deres to virksomheder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Samarbejde blev til fusion i elbranchen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samarbejde blev til fusion i elbranchen
Nordsjælland - 26. marts 2020 kl. 09:18
Af Jesper Sabroe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det perfekte match. Det er hvad Søren Danielsen, Alpha Electric A/S, ØLstykke og Morten Vest Terp, MVT Elteknik Aps, Hillerød, kalder fusionen af deres selskaber.

Fremover vil de to leverandører til den danske byggebranche forsætte deres fælles virke under navnet Alpha Electric.

- Søren og jeg har kendt hinanden og arbejdet sammen i mange år, og vi har begge samme høje standarder, både når det gælder service overfor vores kunder og leverandører, medarbejderpleje og ikke mindst selve håndværket, fortæller 45-årige Morten Vest Therp, er den ny administrerende direktør for det fusionerede Alpha Electric A/S.

Alpha Electric har et stærkt netværk inden for byggebranchen, mens MVT Eltekniks har leveret mere specialiserede ydelser - også gennem Alpha Electric igennem årene.

- Så det ingen overdrivelse at kalde os for det perfekte match, siger Morten Vest Therp.

Over 30 års erfaring
Morten Vest Therp startede MVT Elteknik i 2006 og har igennem årenes løb oparbejdet en ekspertise indenfor brandsikringsinstallationer, herunder automatisk brandalarm anlæg og automatisk varslingsanlæg. MVT Elteknik beskæftiger i dag 13 medarbejdere.

Alpha Electric startede op i 2003, hvor Søren Danielsen efter mange år med ansvar større entreprisesager, sprang ud som selvstændig. I dag er han og de godt 45 medarbejderes fokus stadig på større entrepriser, med Scandic Scanport Amager, OPP Ringsted, og CPH Highline som nogle af lidt mere kendte referencer.

- I det daglige vil vores samarbejdspartnere ikke mærke den store forskel, men både som leverandør og kunde vil Alpha Electric fremstå som en endnu mere komplet virksomhed, med en bred vifte af kompetencer og med en, for vores leverandører, interessant indkøbsstyrke, siger 59-årige Søren Danielsen, der fortsætter i den fusionerede virksomhed som driftsdirektør.

Den ny virksomhed fortsætter med at have to driftssteder, henholdsvis i Hillerød og i Ølstykke. Det nye Alpha Electric A/S beskæftiger fremadrettet godt 60 medarbejdere, der løser opgaver på hele Sjælland, dog med hovedvægten på Storkøbenhavn.