26. september 2018
Bedre infrastruktur og et sundhedsvæsen for alle er blandt de socialdemokratiske mærkesager ved regionsvalget, sagde regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen.
Bedre infrastruktur og et sundhedsvæsen for alle er blandt de socialdemokratiske mærkesager ved regionsvalget, sagde regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S satte valgkampen i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S satte valgkampen i gang
Nordsjælland - 26. september 2017 kl. 10:35
Af Jesper Sabroe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var både taler, et rockkor og valgkamps-gejst, da Sophie Hæstorp Andersen med blot 58 dage til kommunal- og regionsrådsvalget holdte kick off i Støberihallen i Hillerød mandag aften.

Blandt de mange fremmødte kunne man blandt andet finde Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, borgmester i Herlev Kommune, Thomas Gyldal Petersen, Tina Christensen fra 3F og selvfølgelig spidskandidaten for Socialdemokratiet til Region Hovedstaden, Sophie Hæstorp Andersen. Sidstnævnte indledte arrangementet med at sætte fokus på et mere menneskeligt sundhedsvæsen:

- Vi vil kæmpe for et stærkt sundhedsvæsen. Lige og fri adgang til sundhed. En infrastruktur uden lange ventetider. Gode arbejdspladser på gode vilkår. Vi vil sikre en hovedstad, hvor vi har en stærk offentlig sundhedssektor, og hvor døren står åben for alle. Uanset om det er en psykisk eller fysisk sygdom, er akut eller kronisk, et velkommen til verden - eller et på gensyn. Sundhedsvæsenet skal være for os alle. Også de næste fire år, sagde hun fra talerstolen.

Regionsformanden understregede i samme ombæring, at regionsvalget ikke kun handler om at skabe et trygt sundhedsvæsen, men også om gode arbejdspladser, en stærk offentlig transport og et rigt erhvervsliv.

Udover taler fra Socialdemokratiet og fagbevægelsen, som for alvor markerede startskuddet til valget den 21. november, fik Hillerød Rockkor også sat godt gang i stemningen hos de mange deltagere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk