16. september 2021
Billedet her er fra Industrivænget i Hillerød, hvor Bandidos har et klubhus. Billedet er taget ved en tidligere lejlighed. Foto: Hans Jørgen Johansen
Billedet her er fra Industrivænget i Hillerød, hvor Bandidos har et klubhus. Billedet er taget ved en tidligere lejlighed. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi lukker fire klubhuse for rockere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi lukker fire klubhuse for rockere
Opdateret 03. november 2017 kl. 14:27
Nordsjælland - 03. november 2017 kl. 14:11
Af Palle Høj

Fire rockertilholdssteder i Nordsjælland er blevet lukket fredag over middag. Der er tale om tre tilholdssteder for Bandidos på henholdsvis Stubbedamsvej i Helsingør, Industrivænget i Hillerød og Industrivænget i Frederiksværk samt et tilholdssted for Satudarah på Ringbakken i Ganløse.

arrow Læs også: Bandidos-klubhus i brand: To personer flygtede fra stedet

- Vi har gennem længere tid haft særlig opmærksomhed på de grupperinger, som holder til her i Nordsjælland. Med aktionen i dag håber jeg, at vi kan minimere risikoen for angreb mod tilholdsstederne, siger chefpolitiinspektør Magnus Andresen fra Nordsjællands Politi.

Aktionen foregik som en del af en samlet politiaktion koordineret mellem politikredsene på Sjælland og Lolland-Falster samt Særlig Efterforskning Øst og sker med baggrund i den senere tids udvikling i den aktuelle konflikt mellem Satudarah MC og Bandidos MC, herunder flere af deres støttegrupper.

Lukningerne er besluttet med baggrund i Lov om forbud mod ophold i bestemte ejendomme, og er gældende fra, fredag den 3. november og 14 dage frem.

Borgmester Karsten Søndergaard (V) fra Egedal Kommune er tilfreds med politiets indsats på Ringbakken i Ganløse, hvor Satudarah holder til.

- Jeg sætter stor pris på politiets indsats med ransagelse af klubhuset. Vi har været i løbende dialog med Nordsjællands Politi om ejendommen og fortsætter selvfølgelig det gode samarbejde for at sikre, at alle borgere i Egedal Kommune kan føle sig trygge i deres lokalområde, siger Karsten Søndergaard.

arrow Lukning af rockerborg kan have relation til tatovør-hærværk
03. november 2017 kl. 16:15 Opdateret: kl. 16:26
arrow Politiet lukker rockerborg
03. november 2017 kl. 13:55 Opdateret: kl. 13:55
arrow Politiet lukker rocker-klubhuse på Vestegnen
03. november 2017 kl. 13:24 Opdateret: kl. 14:11
Synes du, at kommunen er der for dig?