1. august 2021
Livredderne fra den Nordsjællandske Livredningstjeneste - her Maria Mundt ved Tisvildeleje Vest - er nu på strandene alle dage fra 10-18 frem til 8. august. Foto Steen Donsby
Livredderne fra den Nordsjællandske Livredningstjeneste - her Maria Mundt ved Tisvildeleje Vest - er nu på strandene alle dage fra 10-18 frem til 8. august. Foto Steen Donsby
Foto: Steen Donsby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Parat til at redde liv hele sommeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Parat til at redde liv hele sommeren
Nordsjælland - 25. juni 2021 kl. 09:59
Af Jesper Sabroe

Nu åbner Livredningstjenesten sæsonen på 24 af Nordkystens strande, Fra fredag den 25. juni til søndag den 8. august er der livreddere hver dag fra kl. 10-18 på alle de støre nordsjællandske strande.

Sommeren overraskede i juni med pludselig varme, og Livredningstjenesten har allerede haft livreddere ude på de mest populære strande i Nordsjælland i flere weekender og i hedebølgen sidste uge, hvor temperaturen nåede op på 32 grader. Badevandet er også lunt og ligger allerede på 18 grader.

Selvom rejserestriktionerne og COVID-19 nu er på retur, forventer Livredningstjenesten også i år, at de Nordsjællandske strande får mange besøgende. Der er stadig mange, som bliver hjemme og tager ferien i Danmark.

For at undgå at sidde som sild i en tønde, kan man derfor med fordel undgå de 3-4 allermest populære strande, men i stedet vælge en anden af Nordkystens smukke strande.

- Oplev noget nyt. Prøv en af de andre 24 livredderstrande på Nordkysten, siger cheflivredder John Mogensen, der opfordrer til at man bruger livredderen, når man er på stranden.

- Gå forbi og få en snak med livredderne. De kan fortælle dig meget mere om lokale forhold og muligheder. Vi vil vildt gerne tale med vores badegæster og hjælpe dem med at få de bedste oplevelser derude, siger han.

Sidste år lagde næsten 1,7 millioner badegæster vejen forbi Nordkystens strande.

Man kan se en oversigt over strande med livreddere på: www.dnl.dk/strande. Som noget relativt nyt er det også de nordsjællandske livreddere der bemander posten ved Furesøbadet

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?