25. november 2017
Bestyrelsen for Nye Borgerlige i Hillerød-kredsen, der dækker Hillerød og Gribskov Kommuner.
Bestyrelsen for Nye Borgerlige i Hillerød-kredsen, der dækker Hillerød og Gribskov Kommuner.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye Borgerlige har spidskandidater og ny bestyrelse klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye Borgerlige har spidskandidater og ny bestyrelse klar
Nordsjælland - 17. maj 2017 kl. 10:48
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nye Borgerlige i Hillerød-kredsen, der tæller Hillerød og Gribskov kommuner, har afholdt en ekstraordinær generalforsamling og opstillingsmøde af kandidater til kommunalvalget til november. På generalforsamlingen blev der valgt fem nye medlemmer til bestyrelsen, som fremover består af ni medlemmer: Morten Bille, formand, Helle Saugmann Lund, næstformand, Jacob Lund, kasserer og medlemmerne Søren Lind, Flemming Rickfors, Kim Hendry, Erik Ravn, Peter Sørensen samt Per Bundgaard.

- Det er en dejlig sammensat bestyrelse med en god blanding af repræsentanter for vores store kreds og med erfaring både fra det politiske og organisatoriske. Bestyrelsen kommer til at fokusere på medlemshvervning og naturligvis sikre, at vores kandidater til kommunal- og regionsrådsvalget får et fantastisk valg. Med den store bestyrelse bestående af ildsjæle med stor erfaring er jeg overbevist om, at Nye Borgerlige efter kommunalvalget både er repræsenteret i Gribskov og Hillerød kommunalbestyrelser og får afgørende politisk indflydelse, fortæller formand Morten Bille i en pressemeddelelse.

Møde efter intern ballade
Den ekstraordinære generalforsamling kommer efter ballade i partiforeningen i april, hvor bestyrelsen blev mere end halveret. Tre bestyrelsesmedlemmer blev tvangsudmeldt efter mødet, og tre andre forlod bestyrelsen som følge af udmeldelsen.

Claus Justesen, der var en af dem, der blev tvangsudmeldt, har forklaret, at uenighederne skyldtes stærke personlige interesser hos nøglepersoner i lokalafdelingen, der overskyggede det politiske projekt i partiet. Medlemmer, der ikke var enige, skulle bankes på plads, har han tidligere fortalt her i avisen. En udlægning som formand Morten Bille dog ikke kan genkende.

Efter generalforsamlingen blev der afholdt opstillingsmøde, hvor byrådsmedlem for Nye Borgerlige Kim Hendry blev valgt til spidskandidat i Hillerød, mens det i Gribskov blev Helle Saugmann Lund, der blev valgt til partiets spidskandidat og derved borgmesterkandidat.

- Kim og Helle er nogle fantastiske gode bud på at tage borgmesterposten i Hillerød og Gribskov og ingen tvivl om, at Nye Borgerlige lokalt får et godt valg. Jeg oplever stor interesse for vores politik både lands- og kommunalpolitisk, og jeg og den øvrige bestyrelse glæder os meget til den forestående valgkamp med Kim og Helle, siger Morten Bille.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk