22. november 2017
Netto-butikken her på Skansevej i Hillerød bliver en af to Netto-butikker i Nordsjælland, der om kort tid overgår til at holde åbent døgnet rundt. 
Foto: Kenn Thomsen
Netto-butikken her på Skansevej i Hillerød bliver en af to Netto-butikker i Nordsjælland, der om kort tid overgår til at holde åbent døgnet rundt. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Netto-butikker åbne hele døgnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Netto-butikker åbne hele døgnet
Opdateret 22. marts 2016 kl. 11:41
Nordsjælland - 21. marts 2016 kl. 04:14
Af Michael Degn
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Døgnåbne Netto-butikker har indtil videre været forbeholdt Storkøbenhavn samt nogle af landets største byer, men fra 1. april bliver det også en mulighed for kunderne i Nordsjælland, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Netto har valgt at holde åbent døgnet rundt i to butikker i Frederikssund og Hillerød. Discountkæden har i forvejen seks døgnåbne butikker landet over, heriblandt Lyngby, og det er erfaringerne fra de butikker, der nu er en af årsagerne til, at der nu bliver føjet to ekstra butikker til listen.

- Det bliver rigtigt interessant at teste af. Vi har været gode til at lave det i de største byer, men jeg tror også, at der er et behov i Nordsjælland, siger distriktschef i Netto, Brian Dybdahl Henriksen til avisen.

Han forventer ikke, at horder af hungrende butikskunder vil vælte ind ad døren midt om natten, men til gengæld bliver der mulighed for at fylde varer op og på den måde give en bedre service til næste dag.

- Hverdagen bliver meget nemmere for både medarbejdere og kunder, siger Brian Dybdahl Henriksen, der har ansvaret for 13 Netto-butikker i Nordsjælland.

Den sidste rest af lukkeloven faldt bort i 2012, og siden har det med undtagelse af få helligdage om året været muligt for butikkerne at holde åbent så længe, som de lyster. Det har ført til gradvist længere åbningstider, som forbrugerne også tager til sig. Af samme grund ser forbrugerekspert også positivt på de døgnåbne butikker.

- Der har været mange liberaliseringer af lukkeloven, og forud for det siger mange, at det er noget pjat, at der ikke behov for det, og at det er synd for medarbejderne, men når det først er der, så bruger vi det, siger Flemming Birch, foredragsholder og ekspert i forbrugertrends i blandt andet detailhandlen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk