25. september 2020
Mette Thiesen, Nye Borgerlige, regner med at det endelige valgresultat vil give Nye Borgerlige mere end de fire mandater, som aftenens exitpoll lover. Foto Allan Nørregaard
Mette Thiesen, Nye Borgerlige, regner med at det endelige valgresultat vil give Nye Borgerlige mere end de fire mandater, som aftenens exitpoll lover. Foto Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mette Thiesen: Det bliver bedre senere på aftenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mette Thiesen: Det bliver bedre senere på aftenen
Nordsjælland - 05. juni 2019 kl. 21:02
Af Jesper Sabroe

Hos Nye Borgelige modtog den nordsjællandsk spidskandidat Mette Thiesen dommen fra den første exitpoll med glæde. Her kommer partiet i Folketinget med 4fire mandater.

arrow Læs også: Se hvem der bliver valgt i Nordsjælland

- Jeg mener det er sindssygt flot, at vi som et helt nyt parti kommer ind i Folketinget - og jeg er slet ikke i tvivl om, at når vi kommer længere hen på aftenen, så vil resultatet blive bedre. Vi ser massiv tilbagegang hos DF og Liberal Alliance - og nogle af de stemmer vil tilfalde os. Når jeg har været rundt i Nordsjælland og føre valgkamp har jeg mærket massiv opbakning, så jeg er overbevist om at vi får et godt valg både på landsplan og i Nordsjælland, siger Mette Thiesen, der dog ikke er tilfreds med den samlede blå tilbagegang.

- Jeg får helt ondt i maven over, at de radikale og Morten Østergaard nu skal ind og diktere den danske udlændingepolitik. Men vi vil gøre alt hvad vi overhovedet kan, uanset flertallet for føre en borgerlig politik. Blå blok har svigtet, så vi er nødt til at handle nu, siger hun.

arrow Hillerød delt mellem S og V
06. juni 2019 kl. 00:07 Opdateret: kl. 00:39
arrow Hillerød har talt en tredjedel stemmer: DF og LA får smæk
05. juni 2019 kl. 21:52 Opdateret: kl. 21:52
arrow Lidt færre har stemt i Hillerød
05. juni 2019 kl. 20:53 Opdateret: kl. 20:54
Har debatten om sexisme taget overhånd?