18. oktober 2018
Road Town er hovedby på øen Tortola på De Britiske Jomfruøer. Byen blev ramt hårdt af orkanen Irma den 7. september 2017. Foto: Camilla Juliussen Nørreskov
Road Town er hovedby på øen Tortola på De Britiske Jomfruøer. Byen blev ramt hårdt af orkanen Irma den 7. september 2017. Foto: Camilla Juliussen Nørreskov
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Longread: Familie fanget i orkanen Irma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Longread: Familie fanget i orkanen Irma
Opdateret 30. december 2017 kl. 18:39
Nordsjælland - 30. december 2017 kl. 18:30
Af Palle Høj
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

2017 bliver et år, som Johnni og Camilla Juliussen Nørreskov fra Hillerød aldrig glemmer. Sammen med deres to børn rejste de i marts til De Britiske Jomfruøer i Caribien, hvor Johnni skulle være udstationeret i et år som elingeniør.

Opholdet gik fra at være paradis på jord til naturkatastrofe, da årets hidtil stærkeste orkan Irma ramte øerne med højeste styrke på orkanskalaen. Biler blev vendt på hoved, tage blæst af, huse og både blæst omkuld, og orkanen kostede ti mennesker livet på øen Tortola, hvor familien i bogstaveligste forstand befandt sig midt i orkanens øje.

Her fortæller de om tiden fra det første spændende orkanvarsel over de rædselsfulde timer, da det var allerværst til kampen for komme væk fra øen i dagene efter, mens flere butikker blev plyndret.

Klik på billedet forneden og læs hele historien.

Familie fanget i orkan

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk