22. oktober 2021
I årevis har en tværpolitisk kreds af nordsjællandske politikere og erhvervsfolk talt om behovet for motorvej helt til Frederikssund og en udvidelse af vejen mellem Allerød og Hillerød. Den kamp støttes ikke af de radikale forud for de kommende trafikforhandlinger, siger partiets transportordfører Rasmus Helveg Petersen.

Foto: Allan Nørregaard
I årevis har en tværpolitisk kreds af nordsjællandske politikere og erhvervsfolk talt om behovet for motorvej helt til Frederikssund og en udvidelse af vejen mellem Allerød og Hillerød. Den kamp støttes ikke af de radikale forud for de kommende trafikforhandlinger, siger partiets transportordfører Rasmus Helveg Petersen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen støtte til nye motorveje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Ingen støtte til nye motorveje
Nordsjælland - 31. marts 2021 kl. 04:00
Af Jesper Sabroe

Ja tak til at sætte flere penge af til støjbekæmpelse, og ja til at prioritere tog og kollektiv trafik, herunder Kystbanen højere. Men til gengæld ingen støtte til færdiggørelsen af Frederikssundsmotorvejen og opgradering af Hillerødmotorvejens forlængelse til motorvej mellem Allerød og Hillerød. Sådan lyder meldingen fra den radikale transportordfører Rasmus Helveg Petersen på nogle af de projekter, som har været mest debatteret i Nordsjælland de seneste mange år.

arrow Læs også: DEBAT: Radikale ønsker ikke at blokere for færdiggørelse af motorvejen

- Der er grundlæggende to problemer ved motorvejsprojekterne. De hiver passagerne ud af togene og over på vejene, og du havner alligevel i en kø længere ind mod byen, så vi går ikke ind for de to projekter, sagde han, da de radikale tirsdag præsenterede sine synspunkter forud for de kommende forhandlinger om en ny plan for statens investeringer i infrastruktur.

arrow Transportminister: Støj er den store udfordring
23. marts 2021 kl. 19:00 Opdateret: kl. 09:26
arrow Trængselstider kan nedbringes med ekstra spor
05. marts 2021 kl. 10:29 Opdateret: kl. 10:29
arrow Venstre vil have bid af motorvej på Finansloven
29. november 2020 kl. 15:15 Opdateret: kl. 15:15
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?