23. oktober 2019
HHM A/S er bl.a. i gang med 183 boliger i Søborg ved København.
HHM A/S er bl.a. i gang med 183 boliger i Søborg ved København.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HHM fik overskud på 18,1 millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HHM fik overskud på 18,1 millioner
Nordsjælland - 23. april 2019 kl. 14:34
Af Palle Høj
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Entreprenørvirksomheden HHM A/S i Hillerød går ud af 2018 med en omsætning på 610,7 mio. kr. mod 683,4 mio. kr. i 2017. Det oplyser virksomheden selv i en pressemeddelse.

Selvom omsætningen for 2018 blev lavere end året før, har det dog ikke påvirket overskudsgraden, som ligger stabilt på cirka tre procent. Resultatet blev et overskud på 18,1 mio. kr. før skat. I 2019 forventes en omsætning på mere end 750 mio. kr. og en overskudsgrad mindst på niveau med 2018.

Grundige projektforberedelser har fyldt meget i HHM i 2018. Virksomheden er stor fortaler for samarbejdsmodellen om tidlig inddragelse af alle byggeriets parter. Her er entreprenøren med i det forberedende arbejde helt fra starten af, og mange af HHM's store byggerier er blevet til ved denne arbejdsform.

- Byggebranchen er en uforudsigelig branche med mange ukendte faktorer, der kan gå hen og bremse processen i et byggeri. I HHM arbejder vi grundigt med projekteringsfasen, fordi det mindsker risikoen for fejl i selve byggeprocessen. Gevinsten er et højere kvalitetsniveau og færre hovsa-løsninger på byggepladsen - og så giver det også en bedre mulighed for planlægning af arbejdsmiljøet, forklarer Svend Pedersen, adm. dir. i HHM A/S.

For ligeledes at fremme samarbejdet og et godt psykisk arbejdsmiljø i bygge­processen har alle medarbejdere i HHM deltaget i kurser og workshops i situationsbestemt ledelse og anerkendende kommunikation.

Den 1. marts 2019 blev sektionschef Peter Carstensen udnævnt til direktør og indtrådte i direktionen samme dato. Derfor vil direktionen i HHM A/S fremover bestå af Svend Pedersen og Peter Carstensen. Peter Carstensen er 41 år og har været ansat i HHM A/S siden 2013.