5. juni 2020
Oscar har 95 afdelinger landet over. Her afdelingen i Helsinge
Oscar har 95 afdelinger landet over. Her afdelingen i Helsinge
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis lejebil til hospitalsansatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis lejebil til hospitalsansatte
Opdateret 29. marts 2020 kl. 08:51
Nordsjælland - 27. marts 2020 kl. 18:45
Af Jesper Sabroe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den landsdækkende kæde Oscar Biludlejning afsætter nu 300 lejebiler, som vil blive stillet gratis til rådighed til ansatte på landets hospitaler, der i disse dage måske kæmper for at komme på arbejde, fordi den offentlige transport ikke kører som normalt.

- Vi har grundet den aktuelle situation oplevet et fald i efterspørgslen af lejebiler. Dette betyder, at mange af vores afdelinger har ledige biler, og det vil vi gerne prøve at vende til noget positivt, siger udviklingschef Mehmet Kürsad Günes, Oscar Biludlejning. Tilbuddet har været ude på de sociale medier i to dage, og selskabet har allerede fået 50 henvendelser, fortæller han.

Tilbuddets hovedformål er at fragte det sundhedsfaglige personale til og fra arbejde, så der bliver lagt fri kilometer på svarende til afstanden til og fra arbejde.

For at få del i tilbuddet kan man gå ind på via hejoscar.dk/gratisbil.

- Man skal ikke ringe til os, da man alligevel skal udfylde formularen på nettet, forklarer Mehmet Kürsad Günes.

I Nordsjælland har udlejningsfirmaet afdelinger i Hundested, Frederiksværk, Jægerspris, Frederikssund, Helsinge, Hillerød, Farum, Birkerød og Helsingør.

- Vi gør det for at sende en stor tak til alle de modige i sundhedspersonalet landet over, så de kan komme sikkert frem og tilbage efter en lang arbejdsdag, siger han.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?