26. januar 2021
Borgmester Ole Bondo (tv) og DGI Nordsjælland formand Per Frost Henriksen (th) overrakte prisen til Værløse Badmintons formand Anders Nielsen. Foto Morten Toft
Borgmester Ole Bondo (tv) og DGI Nordsjælland formand Per Frost Henriksen (th) overrakte prisen til Værløse Badmintons formand Anders Nielsen. Foto Morten Toft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fjerbold handler også om netværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjerbold handler også om netværk
Nordsjælland - 24. november 2020 kl. 20:30

Evnerne til at skabe stærke samarbejder, tænke kreativt for at få flere medlemmer og viljen og evnen til at skabe en forening, hvor eliten og bredden spiller hinanden gode har nu sikret Værløse Badminton titlen som Årets Forening 2020 i DGI Nordsjælland..

arrow Læs også: Pletskud: Frederikssund Esport løber med titlen som Årets initiativ

Værløse Badminton har, i samarbejde med DGI Nordsjælland og badmintonklubber i Farum, Birkerød, Ledøje-Smørum, Måløv og Herlev/Hjorten, etableret et nyt netværk for klubbernes ungdomsafdelinger.

Netværket tilbyder niveauspecifik træning til medlemsklubberne, som gør det attraktivt for alle ungdomsspillere at forblive i den lokale klub i hele deres ungdomstid, mens de også danner nye relationer i de andre netværksklubber.

I 2020 er netværket lykkes med flere fællestræninger, som er niveauspecifikke, samarbejde omkring et holdfællesskab, en fælles camp og rigtig god dialog og udvikling på tværs af foreningerne. Det er lykkes, selvom foreningerne har været lukket halvdelen af sæsonen grundet COVID-19.

Foruden samarbejdet med de andre foreninger, så har Værløse en målsætning om en medlemsvækst, så medlemstallet hedder 350 børn og unge inden for de næste to år.

Værløse Badminton har tænkt kreativt i forhold til pladsmangel i Værløsehallerne, og har derfor startet nye prøvetræningshold op på den lokale folkeskole, Søndersø, hvor der ikke var særlig mange medlemmer repræsenteret.

Der har været 120 børn til prøvetræninger, som blev afviklet hen over efteråret. En handling som stemmer tydeligt overens med Værløse Badmintons vision om at få flere børn ind i foreningen. Det seneste år har Værløse Badminton haft en medlemsvækst på 60 nye børn.

I begrundelsen for prisen hedder det også, at Værløse er en god rollemodel, fordi de er i stand til at bevare et højt niveau på banen, og samtidig er gode til at rekruttere nye medlemmer. Værløse Badminton fokuserer på uddannelse af egne trænere blandt klubbens elitespillere. På den måde er elitespillerne i stand til at give noget videre til klubbens yngre medlemmer og til de voksne motionister.

Med prisen som Årets forening følger 5.000 kr.

f

arrow Frederikke er årets gymnastiktræner
24. november 2020 kl. 20:30 Opdateret: kl. 11:17
arrow Idrætten lige nu i en ulidelig spændetrøje
24. november 2020 kl. 20:30 Opdateret: kl. 13:05
arrow DGI spiller med blind makker
24. november 2020 kl. 20:30 Opdateret: kl. 16:05
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?