18. marts 2019
Drabsforsøget skulle have fundet sted på Højeloft Vænge i det centrale Værløse. En mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Foto: Alarm112.dk
Drabsforsøget skulle have fundet sted på Højeloft Vænge i det centrale Værløse. En mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Foto: Alarm112.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fængslet fire uger for drabsforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fængslet fire uger for drabsforsøg
Opdateret 08. juli 2018 kl. 20:50
Nordsjælland - 08. juli 2018 kl. 17:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En mand er søndag blevet fængslet i fire uger sigtet for drabsforsøg, efter at Nordsjællands Politi natten til søndag rykkede ud og afspærrede et område ved Højeloft Vænge i Værløse.

arrow Læs også: Ung kvinde blev angrebet med mejsel

- Jeg kan ikke sige mere end det på nuværende tidspunkt. Hverken alder eller identitet. Alt er lukket ned, siger den afløsende vagtchef Søren Bjørnestad søndag aften.

Området omkring gerningsstedet var afspærret fra cirka klokken 3.20 natten til søndag - og politiets afspærringer blev først fjernet i løbet af formiddagen. Mens politiet arbejdede, skulle beboere holde sig uden for afspærringen.

Nogle kunne hverken forlade eller komme ind i deres hjem, mens politi med hunde undersøgte området for spor.

Ved middagstid søndag var politiets arbejde overstået, og en person var blevet anholdt i sagen, oplyser politiet, der ikke er kommet ind på de nærmere omstændigheder omkring drabsforsøget.

arrow Person anholdt for forsøg på drabsforsøg
08. juli 2018 kl. 13:27 Opdateret: kl. 14:11