28. marts 2020
En familietragedie har ramt familien Messerschmidt, her Morten Messerschmidt, der er medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti. Foto: Jens Wollesen
En familietragedie har ramt familien Messerschmidt, her Morten Messerschmidt, der er medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dræbt kvinde er søster til Morten Messerschmidt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dræbt kvinde er søster til Morten Messerschmidt
Opdateret 16. november 2019 kl. 14:40
Nordsjælland - 16. november 2019 kl. 01:49
Af Palle Høj
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 31-årige kvinde, som blev dræbt tidligt fredag morgen i Ruds Vedby i Sydsjælland, er søster til folketingsmedlem Morten Messerschmidt og datter af Inge Messerschmidt, der er byrådsmedlem i Frederikssund. De er begge valgt for Dansk Folkeparti.

arrow Læs også: Morten Messerschmidt takker for hilsner efter søsters død

Morten Messerschmidt er i år vendt tilbage til dansk politik og blev valgt i Nordsjællands Storkreds ved folketingsvalget i juni. Inge Messerschmidt har i en årrække været medlem af Frederikssund Byråd.

Den 31-årige dræbte kvinde er Line Messerscmidt. Hendes 39-årige kæreste er varetægtsfængslet i sagen efter grundlovsforhør for lukkede døre.

Her erkendte han vold med døden til følge. Manden er også sigtet for at have dræbt den 35-årige Jeanette Rømer Hansen i Kundby efter drabet på Line Messerschmidt.

Den 35-årige kvinde i Kundby var mandens ekskæreste. Motivet til de to drab kendes ikke.