22. april 2019
Dantaxi 4x48 er i løbet af de seneste ti år vokset til at være Danmarks største taxiselskab med en årlig omsætning på cirka 1,6 milliarder kroner. Foto: Dantaxi
Dantaxi 4x48 er i løbet af de seneste ti år vokset til at være Danmarks største taxiselskab med en årlig omsætning på cirka 1,6 milliarder kroner. Foto: Dantaxi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmarks største taxaselskab solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks største taxaselskab solgt
Nordsjælland - 12. oktober 2018 kl. 14:17
Af Palle Høj
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danmarks største taxiselskab, Dantaxi 4x48 er netop blevet solgt til kapitalfonden Triton.

Salgsprisen er hemmelig, men formand for Dantaxi 4x48, Lars Christiansen oplyser, at vognmændene får et pænt udbytte.

- Mange af vores vognmænd har nået pensionsalderen og de vil nu få et pænt provenu for de værdier, de selv igennem mange år har været med til at opbygge, siger Lars Christiansen.

På den korte bane vil kunder ikke mærke meget til ejerskiftet, oplyser formanden.

- Vores vognmænd og chauffører forsætter med at udbyde taxikørsel og betjene kunderne som hidtil. Triton vil støtte ledelsen og medarbejderne i Dantaxi 4x48 ved at investere i virksomhedens vækst og udvikling, hvilket på længere sigt vil føre til forbedret taxiservice, siger Lars Christiansen.

Dantaxi kører i 60 af Danmarks 98 kommuner og råder over 1600 taxier, Den årlige omsætning er på cirka 1,6 milliarder kroner.

Dantaxi 4x48 fortsætter med den nuværende daglige ledelse: Carsten Aastrup som administrerende direktør, John Vanggaard som direktør i Dantaxi 4x48's afdeling i Aalborg og Niels Gottlieb som CFO. Nuværende bestyrelsesformand i Dantaxi 4x48 Lars Christiansen indtræder i den nye bestyrelse.